Avancronică / Să vină Supercupa la Bacău ! (HCM Constanța – Știința MD Bacău, marți, ora 17)

Stiinta Bacau - Dunarea Calarasi
Vacanța s-a încheiat, începe balul ! Și nu oricum, ci cu un dans nebun chiar împotriva campioanei, în Sala Sporturilor din Brașov. Pentru HCM Constanța ar putea fi chiar ultimul dans, tocmai de aceea, în pofida numeroaselor probleme cu care se confruntă, echipa pregătită de Zvonko Sundovski va fi foarte periculoasă. Față de sezonul trecut, constănțenii și-au pierdut toți titularii de la linia de 9 metri – Alexandru Șimicu, Alexandru Csepreghi și Bogdan Criciotoiu au luat drumul străinătății, iar HCM n-a reușit să legitimeze niciun străin în această vară. Cu toare astea, jucători ca Stănescu, Toma, Stavrositu sau Buricea, neavând nimic de pierdut, se pot dovedi extrem de periculoși.

De partea cealaltă, Știința Municipal Dedeman Bacău e, probabil, mai aproape ca niciodată de cucerirea primului trofeu din istorie, ținând cont de problemele din tabăra campioanei. Vicecampioana nu este, însă, scutită de propriile probleme, cum ar fi accidentările, care i-ar putea ține în afara jocului pe Ramba, Câmpan și Masachs, ori transferurile făcute de pe DVD, care au condus la disponibilizarea lui Gorenac înainte de startul sezonului oficial. Astfel, Știința va avea la dispoziție un singur inter dreapta, și acela specializat mai mult pe defensivă. În asemenea circumstanțe, Supercupa e departe de a fi o afacere băcăuană, iar elevii lui Mateo Garralda sunt obligați să dea mai mult de 100% pentru a le aduce freneticilor lor suporteri primul trofeu.
În final, nu ne rămâne decât să strigăm ”HAI, ȘTIINȚA ! ADUCEȚI SUPERCUPA LA BACĂU !”.

6 comentarii la „Avancronică / Să vină Supercupa la Bacău ! (HCM Constanța – Știința MD Bacău, marți, ora 17)”

  1. Cred ca vor juca totusi Rakcevic si Humet, veniti in aceasta vara, care sunt doi jucatori foarte buni.

    1. ”Au drept de joc sportivii care au transferul efectuat in Liga Nationala pentru sezonul 2014 – 2015”, așa spune regulamentul.

  2. imi pare rau sa o spun dar……la ce echipe am vazut in turneele de la Timisoara,Vaslui,Bacau si azi …avem echipa de jumatatea a doua a clasamentului daca nu cumva ne vom bate la retrogradare daca jucam cum am facut-o la Brasov, o sumedenie de greseli, jucatori neconcentrati la miza partidei, in plus cei veniti nu se ridica nici pe departe la nivelul celor plecati, un antrenor penibil cu tabla lui si….iata ca ne-a batut o echipa……desfiintata

  3. Urmaresc acest site si comentariile de un an de zile aprox. Iata ca inca o data v-a fost dovedit faptul ca nu puteti castiga un trofeu atat timp cat in tara exista HCM Cta, si asta v-o zic fara a fii rautacios. Nu sunt constantean, nu sunt bacauan. Poate daca anul acesta se va continua cu acest Garalda si dupa ce va invata si el limba romana va fi altceva. Dar daca dati afara jucatori dupa doar 1 luna, si nu aveti mentalitate de profesionisti, nu aveti cum sa fiti castigatori. Multa bafta !

    1. Culmea e ca s-ar putea sa castigam trofeul asta la masa verde, dar ar fi mai rusinos decat infrangerea de azi.
      Cat despre jucatorul plecat dupa o luna, el nu ar fi trebuit adus deloc, venea de la o echipa foarte slaba din Austria (doua victorii intr-un an!) Si au mai adus conducatorii nostri un inter care a marcat doua goluri intr-un an!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.