EXCLUSIV / Radu Ababei: ”Nu există motive pentru a întrerupe finanțările pentru sport aflate în derulare”

Radu Ababei
Prezent la Cupa Municipiului Bacău la handbal masculin, viceprimarul Radu Ababei a ținut să facă unele precizări vizavi de modul în care va fi finanțat sportul băcăuan în perioada următoare. ”În principiu, nu s-a schimbat absolut nimic, pentru că venim după o perioadă în care proiectele lansate de Primăria Bacău prin Legea 350 sunt în derulare și nu avem niciun semnal că ar exista vreun motiv să le întrerupem. Mai mult decât atât, în această perioadă realizăm evaluarea unor noi proiecte pe care să le finanțăm. Cred că sportul băcăuan este pe drumul cel bun și nu văd niciun motiv pentru care să ne îngrijorăm. Singurul lucru de care îmi este teamă este destabilizarea pe care o pot produce unele zvonuri. Echipele sunt la antrenamente, primesc finanțare, au cu ce să-și facă treaba, așa că eu sunt optimist.”

Referitor la finanțarea proiectelor pentru sport în anul 2015, viceprimarul Ababei a declarat: ”Nu am niciun motiv să cred că anul viitor va fi mai prost decât acesta, dimpotrivă. Eu sunt convins că, cel puțin în ce privește ramurile prioritare ale sportului, vom avea cel puțin aceeași finanțare ca anul acesta. E-adevărat că este posibil ca în 2015 să nu mai finanțăm atât de multe proiecte, ci să ne concentrăm pe proiectele puternice, care aduc valoare sportului și imagine municipiului Bacău.”

Un comentariu la „EXCLUSIV / Radu Ababei: ”Nu există motive pentru a întrerupe finanțările pentru sport aflate în derulare””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.