Martin Johannson: ”Eu întotdeauna vreau să câștig și să dau 100%”

Martin Johannson
Cel mai bun jucător al vicecampioanei în partida cu HC Vaslui a fost pivotul estonian Martin Johannson. La final, handbalistul Științei Municipal Dedeman Bacău a vorbit despre turneul de la Bacău, despre relația cu Mateo Garralda și despre Supercupa de marți.

Rep.: Pentru început, spune-ne câteva cuvinte despre turneul recent încheiat.

Martin Johannson: Nu se poate compara meciul de ieri cu cel de azi. Astăzi am jucat mult mai bine, în special în repriza a doua. Se pare că avem o problemă cu începuturile de meci, dar prima repriză de astăzi a fost mai bună decât cea de ieri, deși am avut ceva probleme. A doua repriză a fost așa cum ne-am dorit. La final am dat 100%, de aceea ne-a fost mai ușor.

Rep.: Cum ți se pare noul antrenor al echipei ?

M.J.: Mie îmi place foarte mult noul antrenor, care are principii simple. Handbalul este un joc simplu, totul este să știi când și cum să faci lucrurile. Asta încearcă el să ne transmită, să ne sincronizeze, să lucrăm la anumite lucruri atât cât e nevoie pentru a ne ieși. Nu avem niciun fel de probleme în a înțelege ceea ce ne transmite și este și un bun motivator. Tratează fiecare jucător așa cum merită, adică dacă ești leneș vei afla imediat asta de la el. Cred că, după aproape 6 săptămâni de lucru cu el, nu pot spune decât că lucrurile merg din ce în ce mai bine.

Rep.: Având în vedere situația de la Constanța, crezi că veți aduce Științei primul trofeu marți ?

M.J.: Sunt genul de jucător căruia nu-i pasă împotriva cui joacă, echipă mai slabă sau mai bună. E adevărat că unii dintre cei mai buni jucători le-au plecat, dar au rămas câțiva jucători experimentați și valoroși. Eu întotdeauna vreau să câștig și să dau 100%. Cu siguranță nu ne va fi ușor, trebuie să fim concentrați 100% și să dăm tot ce avem mai bun din noi. Sunt convins că putem să învingem.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.