Handbal feminin / Știința Bacău – Handbal Municipal Buzău 27-44 (8-12, 10-27)

Stiinta Bacau - HM Buzau
După dușul rece de sâmbătă, când au fost spulberate de HCM Roman, handbalistele de la Știința au suferit un nou eșec la scor pe teren propriu. Miercuri, elevele antrenorilor Costel Oprea și Constantin Hornea au pierdut fără drept de apel în fața colegei de serie, Handbal Municipal Buzău.
Băcăuanele au ținut pasul cu adversarele doar 15 minute, după care pe teren n-a mai fost decât o singură echipă. S-a jucat pe durata a trei reprize de câte 20 de minute, cea de-a doua fiind un dezastru tehnico-tactic și de scor pentru gazde: 2-15. Culmea, a fost repriza în care de la banca Științei nu s-a cerut time-out! Colac peste pupăză (a se citi indolență), am mai asistat și la un spectacol dezagreabil oferit de Diana Manole care, după ce se cam plimbase pe teren, înscriind 2 goluri din mai mult de 10 aruncări, a avut o intervenție brutală la o adversară, fiind trimisă de Costel Oprea direct la vestiare. Jucătoarea băcăuană a plecat cu greu, după ce a găsit de cuviință să comenteze la decizia antrenorului. Pentru o astfel de atitudine există o singură măsură: afară.

Fiindcă am adus vorba de comportament, neplăcute au fost și numeroasele faze în care jucătoarele Științei aveau să-și reproșeze câte ceva una alteia, semn că atmosfera s-a deteriorat după plecările din această vară. În orice caz, ce se vede în acest moment la echipa băcăuană nu e deloc îmbucurător, în special din cauza atitudinii, adică a lipsei de dorință și combativitate. Dacă tot pierzi, fă-o cu demnitate.

Știința: Miholcă, Pastor, Uricaru – Faig (6 goluri), Chelaru (5), Ababei (5), Bucă (4), Croitoriu (3), Ciurariu (2), Manole (2), Ciorîță, Zaharescu, Verșescu, Rău, Iștoc.

HM Buzău: Boronschi, Moise, Lupu – Tabarcea (8), Veșcă (7), Ciolpan (7), Ciupic (6), Clisu (6), Duță (4), Grigore (3), Lipan (2), Bratu (1).

FOTO: LUCIAN PURCARU

Un comentariu la „Handbal feminin / Știința Bacău – Handbal Municipal Buzău 27-44 (8-12, 10-27)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.