Ionuț Rotaru: ”Noi încercăm mereu să-i integrăm cât mai rapid pe jucătorii noi”

Ionut Rotaru
Știința Municipal Dedeman Bacău a intrat în cea de-a cincea săptămână de pregătiri. La sfârșitul săptămânii trecute, băcăuanii au disputat primele jocuri de verificare, urmând ca, de joi până sâmbătă, să participe la Cupa Municipiului Vaslui. De marți, s-au alăturat lotului vicecampioanei Dragoș Iancu și Ștefan Grigoraș, care au participat la Campionatele mondiale universitare. În ceea ce privește accidentările, estonianul Mikk Pinnonen și-a revenit în mare parte după lovitura primită în zona inghinală în jocul cu Pick Szeged. Spaniolul Joseph Masachs Gelma este, însă, incert pentru turneul de la Vaslui, în timp ce Ionuț Ramba va reveni undeva prin luna octombrie.

Despre modul în care decurg pregătirile băcăuanilor și despre atmosfera din lot, l-am intervievat pe căpitanul echipei, Ionuț Rotaru.

Rep.: Cum se prezintă lucrurile după patru săptămâni de pregătiri la ceea ce putem numi noua echipă a Științei ?

Ionuț Rotaru: După cum cred că ați văzut și din transmisiile televizate, eu zic că lucrurile merg din ce în ce mai bine. Am disputat câteva meciuri bune la Timișoara și sperăm să atingem vârful de formă la sfârșitul lunii, când va începe campionatul.

Rep.: Cum decurge integrarea noilor veniți, atât în ce privește jocul, cât și colectivul, în general ?

I.R.: Așa cum o repet mereu, noi încercăm aici, la Bacău, să-i integrăm cât mai repede pe jucătorii nou veniți și o facem atât pe plan profesional, cât și în afara terenului. Sperăm să se integreze cât mai rapid, cu ajutorul nostru desigur, și să ajute echipa.

Rep.: Având în vedere situația actuală a celor de la HCM Constanța, crezi că e aproape Știința să cucerească primul trofeu, la sfârșitul acestei luni ?

I.R.: E greu de spus acum, dar ar putea fi un avantaj pentru noi. Meciurile se joacă, însă, în sală, și numai la final putem trage linie să vedem ce am realizat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.