Dezlănțuiți după pauză / Știința MD Bacău – Radnicki Kragujevac 40-27 (16-16)

Stiinta Municipal Dedeman Bacau
Știința Municipal Dedeman Bacău a terminat pe locul al treilea turneul de la Timișoara, dotat cu Cupa Politehnica. În duelul vicecampioanelor României și Serbiei, băcăuanii au obținut o victorie categorică, datorită unei reprize secunde excelente.
Mateo Garralda a schimbat din nou formula de start, trimițându-i în teren pe Tamaș, Dospinescu, Tărîță, Rotaru (Tokic în apărare), Carali, Gorenac și Vartic. Băcăuanii au avut o evoluție slabă în faza defensivă și doar paradele lui Răducu Tamaș au făcut ca scorul la pauză să fie egal. În ce privește faza de atac, vicecampionii au suferit la finalizările din inter dreapta și pivot.

La pauză, Mateo Garralda a modificat garnitura, cu excepția lui Ionuț Rotaru (care a făcut doar faza de atac), din cauza accidentării lui Mikk Pinnonen din partida cu Pick Szeged. Cu un Marius Bondar în formă de zile mari (10 goluri din 10 aruncări) și cu un Valeriu Erhan foarte inspirat între buturi, vicecampionii României s-au desprins treptat, până la o diferență de nebănuit după primele 30 de minute.

Știința Municipal Dedeman Bacău își încheie incursiunea bănățeană cu două victorii și o înfrângere, după trei partide foarte utile, în contextul numeroaselor modificări survenite la gruparea băcăuană. Important e că semnalele sunt favorabile, iar Mateo Garralda mai are trei săptămâni la dispoziție pentru reglajele fine.
De joi până sâmbăta viitoare, Știința va participa la Cupa Municipiului Vaslui, unde va evolua în grupă cu HC Vaslui, Minaur Baia Mare și CSU Suceava.

ȘTIINȚA: Tamaș (13 interv.), Erhan (9 interv.) – Bondar (10 goluri / 10 aruncări), Vartic (7/10), Carali (4/8), Tărîță (3/3), Dospinescu (3/4), Tokic (3/4), Rotaru (2/2), Johannson (2/2), Păunică (2/3), Celestin (2/3), Gorenac (2/7).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.