Minifotbal / Prima ediție a Memorialului ”Vasile Șoșu”

Memorial Vasile Sosu
La aproape doi ani de la trecerea în neființă a fostului mare fotbalist și antrenor băcăuan Vasile Șoșu, unul din foștii săi elevi, Ionuț Vetrea, a organizat prima ediție a unui memorial. Desfășurată sâmbătă la baza sportivă ”Play” din comuna Sarata, competiția s-a bucurat de participarea mai multor echipe care au avut în componență numeroși foști elevi ai lui Lică Șoșu, precum și foste glorii ale fotbalului băcăuan.

Astfel, generația ’90-2000 a reunit jucători ca Anton, Hăisan, Gireadă, Ganea, Radu Ciobanu, Axinte, Jercălău, Firici, Dan Manea, Ciocoiu, Serea, Căpușă, Costel Solomon, Pavel și Petcu. “Mă bucur că am putut cinsti memoria celui care a fost Lică Șoșu printr-un turneu atât de reușit. Astfel de manifestări, care să-i reunească pe foștii jucători emblematici ai Bacăului, ar trebui organizate mai des”, a declarat Gheorghe Poenaru pentru cotidianul ”Deșteptarea”.

Memorialul a fost câștigat de vicecampioana României la minifotbal de anul trecut, Oz-Er Golden Boys, care a învins în finală cu 5-3 echipa gazdă, Play. Așteptăm cu interes și implicarea autorităților locale (inclusiv fotbalistice) în astfel de ”întâmplări”, fiindcă ultima manifestare care a reunit gloriile fotbalului băcăuan s-a făcut la inițiativa lui Marius Baciu.

4 comentarii la „Minifotbal / Prima ediție a Memorialului ”Vasile Șoșu””

  1. Jucatorii declarati liberi de contract sa vina la Aerostar, iar cu un ajutor financiar al Primariei, in compensatia celui al intreruperii contractului cu SC Bacau, sa se puna pe roate, pe baze profesioniste, AEROSTAR. Aerostar va fi viitoarea echipa beneficiara a unui proiect pe care il dorim mai corect si mai transparent decat cu cei care nu erau bacauani, dar, chipurile, faceau sa functioneze fotbalul bacauan… Daca lasam lucrurile „de caruta”, bacauanii nu sunt vinovati… Oricum, cei care au inselat asteptarile bacauanilor nu vor aparea prea curand, dupa cum se lasa sa se vada…

  2. vrem sau nu adevarul?mai devreme sau mai tarziu tot va iesi la iveala,spuneati da doriti binele fotbalului bacauan,au trecut ceva ani de atunci,ce facem?ne rezumam doar la comentarii aici pe site?

  3. ma intreb, domnul Gica e un iubitor al fotbalului bacauan sau al sportului bacauan in general ?sau vreun slujitor ascultator al celor de la Aerostar?

  4. domnule Gica,dumneta cunosti fff bine situatia fotbalului bacauan,nu am nici un dubiu,insa imi pare rau ca nu vrei sa o accepti,cunosti ffff bine ca SC BACAU e aproape ….istorie,la fel ca si C.S. FCM BACAU 2011 daca nu ma insel,deasemenea si pt Aerostar e ultimul an de ,,viata,, si pacaleala,de ce nu doriti sa fim obiectivi?????????

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.