Volei feminin / Campioana a mai transferat trei jucătoare din Est

Voleibalistele de la Stiinta Bacau se bucura dupa castigarea titlului de campioana nationala.
Campioana României la volei feminin, Știința Bacău, a realizat încă trei transferuri, toate din străinătate, mai de la est față de anul trecut. Antrenorul Florin Grapă și-a acoperit astfel ”găurile” pentru posturile de trăgătoare și ridicătoare.

Anastasiya Harelik are 23 de ani, 1,84 înălțime și evoluează pe postul de secund. Este jucătoare de bază în echipa națională a Belarusului și a mai evoluat pentru Minchanka Minsk (Belarus) şi Khimik Yuzhny (Ucraina).
Anastasiya Harelik
Olena Novgorodchenko are 26 de ani, 1,80 înălțime și joacă pe postul de ridicătoare. Este titulara postului de coordonatoare în echipa națională a Ucrainei, ea evoluând până acum doar în campionatul intern pentru Krug Cherkassy şi Khimik Yuzhny.
Sliedrecht Sport - Khimik Yuzhny
Yuliya Stoyanova are 29 de ani, 1,85 înălțime și poate juca atât pe postul de secund, cât și pe cel de universal. A mai jucat pentru Levski Sofia (Bulgaria), Anorthosis Famagusta (Cipru), Aurubis Hamburg (Germania) şi Istres Quest Provence (Franţa).
Yuliya Stoyanova
Știința Bacău va începe luni, 4 august, pregătirile pentru viitorul sezon, în care va evolua pentru a doua oară consecutiv în Champions League.

Un comentariu la „Volei feminin / Campioana a mai transferat trei jucătoare din Est”

  1. Bine ati venit la echipa de AUR, va dorim voua si colegelor , sa luati aurul in campionat, Cupa Romaniei si o clasare meritorie in Europa. Asa sa va ajute bunul DUMNEZEU.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.