Handbal masculin / Vicecampioana a făcut primul antrenament cu Mateo Garralda

Reunire Stiinta MD Bacau iulie 2014
Vicecampioana României la handbal masculin s-a reunit luni după-amiază pentru a începe pregătirile în vederea viitorului sezon. La primul antrenament desfășurat sub coordonarea spaniolului Mateo Garralda au participat 20 de handbaliști, ceea ce a reprezentat un motiv de încântare pentru noul antrenor al Științei care, în sezonul precedent, la Guadalajara, a avut la dispoziție 12 jucători, dintre care 3 portari! Din păcate, pregătirea fizică nu va mai fi coordonată de Florin Vasilcan, cel care nu a mai venit la Bacău din motive personale, precizându-ne că nu se pune problema ca el să se ocupe de pregătirea altei echipe din Liga Națională.
Prima ședință de pregătire a vicecampioanei s-a desfășurat în Sala sporturilor, sub comanda antrenorilor Mateo Garralda și Sorin Bîrză aflându-se următorul lot de jucători: Portari – Răducu Tamaș, Ștefan Grigoraș, Valeriu Erhan; Extreme: Rareș Păunică, Florin Dospinescu, Alin Câmpan, Marius Bondar, Josep Masachs Gelma, Alexandru Tărîță; Linia de 9 metri – Ionuț Rotaru, Mikk Pinnonen, Victor Vartic, Ionuț Ramba, Tin Tokic, Goran Gorenac, Michelin Celestin, Dusan Trifkovic; Pivoți – Dragoș Iancu, Martin Johannson, Vladimir Carali.

Antrenamentul a fost precedat de o conferință de presă la care au participat noile achiziții ale Științei Municipal Dedeman Bacău, eveniment asupra căruia vom reveni. Ca noutate de ultimă oră, vicecampioana are în probe un inter dreapta sârb, Dusan Trifkovic (21 de ani, 1,92 m), golgeter în eșalonul secund din țara vecină.
Mateo Garralda
FOTO: VICTOR EUGEN MIHAI – VEM

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.