Handbal masculin / Bienvenido, Mateo Garralda !

Conferinta Matteo Garralda 1
Vicecampioana României la handbal masculin și-a prezentat sâmbătă dimineață noul antrenor principal, fostul mare internațional spaniol Mateo Garralda. Ca orice fost mare campion, spaniolul s-a dovedit un tip fără fițe, dispus la dialog și cu o mentalitate de profesionist. ”Am venit la Bacău împreună cu familia (soția și două fetițe – una de 3 ani și una de 3 luni !!!) și vreau să-mi fac meseria cum știu mai bine. La prima vedere mi-a plăcut Bacăul, e un oraș mai micuț, ne cam săturaserăm de orașe mari. Vreau să învăț cât mai repede limba română pentru a mă integra cât mai rapid aici”, a spus Mateo Garralda.

În ceea ce privește alegerea de a antrena Știința, spaniolul a motivat-o prin aceea că gruparea băcăuană a arătat cel mai mare interes pentru el, noul tehnician al vicecampioanei menționând că a mai avut o ofertă din Portugalia și două din Spania. ”De-a lungul carierei mele, am ales întotdeauna echipele care au fost cele mai interesate de mine”, a precizat Garralda. El a mai spus că și-a dat acordul pentru toate transferurile realizate de Știința Municipal Dedeman Bacău în această vară.

Referitor la impresia pe care i-a lăsat-o echipa băcăuană după vizionările pe care le-a făcut, Mateo Garralda a spus: ”vreau să-mi exprim respectul pentru fostul antrenor al echipei. E o echipă bună cu potențial, care mi-a plăcut în fazele de apărare și contraatac. În rest, mi-e greu să-mi exprim o părere până ce nu văd ce se întâmplă în interiorul echipei.” El ne-a mai spus că nu are de gând să schimbe acele lucruri care merg bine la echipă.

Mateo Garralda a semnat pe doi ani cu Știința Municipal Dedeman Bacău și a menționat că nu are stipulat în contract un obiectiv precis. În privința așteptărilor sale, spaniolul a spus: ”eu sunt tip foarte ambițios, îmi place să muncesc, să mă gândesc la munca mea și să o corectez ori de câte ori este cazul. Ambiția mea este să fim primii. Sigur că mă consider un tip cu picioarele pe pământ, dar eu consider că trebuie să ne luptăm pentru a fi cei mai buni și trebuie să credem în asta.”
Conferinta Matteo Garralda 2

Conferinta Matteo Garralda 3

Conferinta Matteo Garralda 4

Un comentariu la „Handbal masculin / Bienvenido, Mateo Garralda !”

  1. Succes…sperăm să poti face alături de băieti rezultate ce să rămână în cartea de istorie a clubului băcăuan.
    FORZA STIINTA
    Brigada UMB

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.