Handbal masculin / Bulov și Zacaciurin au semnat cu CSM Călărași

Stiinta II Bacau - CSU Galati
Extrema stângă Anatoli Bulov (23 de ani) și interul dreapta Roman Zacaciurin (22 de ani) au semnat cu nou-promovata în Liga Națională CSM Călărași. Sosiți la Bacău în urmă cu 4 ani, cu contingentul de handbaliști de peste Prut, cei doi au evoluat până acum doar în eșalonul secund, la Știința II și CSM Bacău 2010. ”Plec de la Bacău cu regretul că nu mi s-a oferit șansa de juca în Liga Națională, deși am muncit foarte mult pentru asta. Voi avea această șansă la noua mea echipă și sper să arăt de ce sunt în stare”, ne-a declarat Anatoli Bulov.
Cei doi foști jucători ai Științei au semnat cu CSM Călărași pentru un sezon, cu posibilitate de prelungire pentru încă unul. În ceea ce privește echipa-satelit a vicecampioanei, care va fi pregătită în continuare de Bogdan Voica, aceasta va folosi în sezonul viitor mai mulți juniori II de la CSM Bacău 2010.

Un comentariu la „Handbal masculin / Bulov și Zacaciurin au semnat cu CSM Călărași”

  1. Sosiți la Bacău în urmă cu 4 ani, cu contingentul de handbaliști de peste Prut, cei doi au evoluat până acum doar în eșalonul secund, la Știința II și CSM Bacău 2010. (vorbit frumos, ce de zis).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.