Handbal, juniori III / Locul 7 pentru CSS Bacău la turneul final

CSS Bacau juniori III - turneu final 2014
Handbaliștii juniori III de la CSS Bacău, pregătiți de profesorii Gabriel Armanu și Eric Berza, au participat la turneul final al campionatului, găzduit de municipiul Cluj-Napoca. În faza grupelor, băcăuanii au pierdut primul meci în fața gazdelor de la LPS Cluj-Napoca (devenită, ulterior, campioană) cu 20-30 (9-12), iar în cel de-al doilea au terminat la egalitate cu CSS 3 Steaua București, 29-29 (13-15). În ultimul meci din grupe, care i-ar fi putut aduce calificarea în semifinale, CSS Bacău a pierdut într-un final dramatic, 28-30 cu Potaissa Turda (ocupanta locului 2 la finalul competiției), după ce băcăuanii au condus cu 26-25 și 27-26!

În urma acestor rezultate, echipa băcăuană a ocupat ultimul loc în grupă, jucând sâmbătă pentru locurile 7-8 cu HCM Constanța. CSS Bacău s-a impus după prelungiri cu 37-35 (18-13, 32-32) și s-a clasat în final pe locul 7. Iată lotul deplasat la turneul final de la Cluj-Napoca: Alexandru Păcuraru, Andrei Cozma, Ovidiu Screniuc – portari; Andrei Drăgan (45 de goluri), Alexandru Derla (19), George Iștoc (10), Alexandru Tărcuță (10), Dragoș Dragomir (9), Alexandru Pintilie (8), Robert Cojocaru (6), Răzvan Pușcuță (4), Eduard Iordachi (2), Andrei Totoi (1), Ștefan Gherasim, Răzvan Armanu, Codrin Cantăr.

”Am încheiat un sezon cu participarea la turneul final, unde am ocupat un loc 7 muncit din greu, cu jocuri foarte disputate, cu o nouă experiență dobândită de copiii noștri. În acest an, băieții au depus toate eforturile să ajungă aici și nu este puțin lucru să te clasezi la finalul anului pe locul 7 din peste 50 de echipe participante. Le mulțumesc tuturor, copiilor, părinților, conducerii CSS Bacău (dl. Bogdan Milon) și, nu în ultimul rând, profesorului Eric Berza. Le urez succes în sezonul viitor, în care vom fi cu siguranță adversari la juniori II”, ne-a declarat Gabriel Armanu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.