Conferință de presă Știința MD Bacău / ”Așteptăm alături de noi al optulea jucător”

CONFERINTA STIINTA
Miercuri dimineață, Știința MD Bacău a organizat o conferință de presă dedicată derby-ului cu HCM Constanța, de duminică seara. Iată declarațiile celor prezenți.
Eliodor Voica: ”Ajunși în situația de a disputa meciul decisiv acasă, cred că va fi un meci în care toată lumea va dori să ofere tot ce are mai bun, mă refer în exclusivitate la jucători. Chiar dacă putem spune că în momentul de față echipa din Constanța pornește ca favorită, eu sunt convins că nici jucătorii noștri nu vor sta cu brațele încrucișate și vor încerca să facă tot ceea ce vor fi capabili pentru a reuși să reducem cât se poate de mult din handicap și de ce nu, pentru că nu numai o dată sportul ne-a oferit surprize, să încercăm să demontăm și această barieră. Suntem cu toții convinși că va fi foarte greu, dar nu imposibil.
Mi-este greu să HCM Constanța se poate încurca cu Potaissa Turda, pentru că totuși ei vin după Final 4-ul de la Berlin, în care a avut două meciuri foarte grele și importante și au arătat că au potențial, că au valoare. Chiar dacă a avut un program încărcat, sunt convins că au jucători profesioniști și își iau absolut toate măsurile pentru a veni în Bacău cu forțe proaspete.
Îmi doresc foarte mult să obțin titlul cu echipa din Bacău. Este o misiune aproape imposibilă, dar cred că nu trebuie să ne uităm decât la partea plină a paharului, să ne păstrăm optimistmul și încrederea în forțele noastre ca grup. Echipa Constanței are jucători cu experiență, capabili să gestioneze foarte bine situațiile din teren și cu atât mai mult o diferență așa de mare, dar și noi ar trebui să fim extrem de preciși în acțiunile noastre și în gestionarea tuturor fazelor de joc pe care le vom avea. ”

Ionuț Rotaru: ”Toată lumea așteaptă cu interes meciul de duminică, este mai mult decât o finală pentru noi. Avem oportunitatea să obținem ceea ce ne-am dorit în toți acești ani și ceea ce așteaptă toat lumea de la noi. Vom lupta până la ultimul strop de energie, nu avem nimic de pierdut, numai de câștigat. Așteptăm al optulea jucător, publicul băcăuan, în număr cât mai mare la sală, să fie alături de noi și să ne susțină. În acest moment este cel mai important meci, orice jucător își dorește să iasă campion. Matematic ar fi bine să avem cinci goluri avans la pauză și cinci în repriza a II-a, dar calculele de acasă nu se potrivesc cu cele din târg, ca să spun așa. Totul depinde de ceea ce se va întâmpla în teren.”

Răducu Tamaș: ”Este cât se poate de clar că este cel mai important meci probabil pentru toată lumea. Nu știu dacă din cariera tuturor, dar cu siguranță cel mai important din acest campionat. Noi vom face tot ce ne stă în putință să întoarcem acel rezultat din tur. Având în vedere ce meciuri am făcut în acest sezon cu ei, am văzut cu toții că diferențele s-au făcut pe unele blocaje phisice. Dacă noi vom fi concentrați tot meciul, putem să facem un rezultat bun care să ne aducă acem titlu pe care ni-l dorim cu toții. Eu personal am avut evoluții gradual mai bune în acest sezon și acum îmi doresc din tot sufletul să fie poate cea mai bună evoluție, sau dacă nu măcar să se apropie de cea mai bună evoluție”

4 comentarii la „Conferință de presă Știința MD Bacău / ”Așteptăm alături de noi al optulea jucător””

  1. Singura noastra sansa este un accident in meciul de maine de la Constanta. Desi, la cum a jucat Constanta la Berlin, teama mi-e ca vor termina si play-off-ul neinvinsi. Anul asta campionatul seamana cu Liga 1 de la fotbal. O echipa detasat in fata, altele care au sperat o vreme la titlu dar au sfarsit spre a se bate doar pt. locul 2.

  2. frumos ar fi ca cei din conducere sa se gandeasca la oferirea unor tricouri cu jucatorii stiintei sau desi nu chiar fulare…cre ca ff multi suporteri siar dori acest lucru si altfel ar fi si atmosfera la sala inclusiv la campionatul urmator..nu ar fi o asa mare cheltuiala la cate locuri are sala…se duc ei alti bani aiurea

  3. Sa aveti incredere in voi , publicul va sustine si cea. mai mare incredere in bunul DUMNEZEU rugati- va lui. Forta STIINTA!!!.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.