Haltere / Ionuț Ilie a câștigat din nou Cupa României

Ionut Ilie - Cupa Romaniei juniori
Timp de patru zile (13-16 mai 2014), Capitala a găzduit Cupa României la haltere pentru tineret și întrecerile pentru calificarea la turneul final al Campionatului Național de Tineret. Bacăul a fost reprezentat de sportivi reprezentând cluburile CSM Bacău 2010 și SCM Bacău.
Performerul băcăuan al concursului a fost Ionuț Ilie (CSM Bacău 2010, antrenor George Călin), care și-a adaugat în palmares un nou trofeu “Cupa Romaniei”, la categoria 69 de kilograme. Rezultatele sale: 130 kg – Smuls, 151 kg – Ridicat, 281 kg – Total. Succesul halterofilului băcăuan nu a surprins pe nimeni, acesta câștigând și anul trecut Cupa României, la categoria 62 de kilograme, precum și titlurile de campion național de juniori, tineret și seniori.

Și categoria 94 de kilograme a avut un băcăuan pe podium. Paul Gradinaciuc, coleg de club cu Ilie, a terminat competiția pe locul al doilea, cu 131 kg – Smuls, 157 kg – Aruncat, 288 kg – Total. Gradinaciuc este încă junior, categorie de vârstă la care a câștigat luna trecută Cupa României la 104 kilograme. Ceilalți băcăuani prezenți în concurs nu au prins podiumul, dar s-au calificat în finala Campionatului Național, competiție ce va avea loc în toamnă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.