Viorel Tănase și-a pierdut cumpătul după meciul cu CSMS Iași: ”ești obraznic, nu-mi plac întrebările tale”

Viorel Tanase
La finalul partidei pierdute pe teren propriu cu CSMS Iași, Viorel Tănase s-a prezentat din nou în fața presei cu o atitudine sfidătoare. ”Am avut o primă repriză catastrofală, dar nu sunt foarte tare supărat, pentru că cu acești băieți am reușit să ne calificăm în play-off”, a spus antrenorul celor de la Sport Club Bacău. După o asemenea declarație, colegul Dan Sion i-a reamintit de una din promisiunile sale mai vechi, punându-i o întrebare, absolut justificată, însoțită de un comentariu 100% adevărat și la obiect. ”Îl vom mai vedea pe Claudiu Tudor în teren ? Ai spus că cine greșește plătește, dar nu vedem lucrul ăsta, îi vedem în teren pe oamenii tăi în continuare”. În locul unui răspuns la obiect și de bun simț, Tănase s-a enervat și a avut o replică demnă de clasa pregătitoare: ”Ești obraznic, nu-mi plac întrebările tale”. Apoi, a dat bir cu fugiții, refuzând să răspundă altor întrebări.
Cu un asemenea specimen intenționați să atacați promovarea la anul ? E o glumă, nu ?

5 comentarii la „Viorel Tănase și-a pierdut cumpătul după meciul cu CSMS Iași: ”ești obraznic, nu-mi plac întrebările tale””

  1. Atat timp cat li se permite sa faca ce vor dansii platiti cu bani publici….noi suporterii fotbalului bacauan cei privati de performanta ne meritam soarta…..

  2. il stiu ffff bine pe Dan Sion e un patimas in ceea ce priveste fotbalul si performanta, cu siguranta nu are nimic de impartit cu antrenorul Viorel Tanase,totusi,e un ziarist,iar tu ca antrenor care te respecti trebuie sa raspunzi la toate intrebarile care ti se pun

  3. Atitudine sfidatoare impusa de conducere. Atata stiu s atata raspunda. Ei sunt zeii iar sunt bovine si fotbalul e masina pentru binele lor nu al orasului.

  4. Este antrenorul potrivit pentru liga 2. Si pentru a economisi bani, deoarece liga 1 cere multi bani. Desi, daca analizam, au fost multi si pana acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.