Avancronică / Dinamo Romprest București – Știința Bacău (sâmbătă și duminică, ora 12)

Stiinta Bacau - Dinamo Bucuresti 33
La o oră nefirească pentru o finală de campionat național, Dinamo Romprest București și Știința Bacău își vor continua lupta pentru titlul de campioană națională la volei feminin. Cele două echipe și-au împărțit victoriile în primele două jocuri ale finalei, disputate în urmă cu două săptămâni la Bacău. De atunci, echipa pregătită de Florin Grapă a avut timp să-și lingă rănile după înfrângerea din meciul al doilea, recuperând-o și pe Katya Zakreuskaya, care a evoluat accidentată în primele partide ale finalei.
Antrenorul echipei campioane spunea că se teme ca deznodământul finalei să nu fie influențat de factori extra-sportivi. Să sperăm că așa ceva nu va fi posibil, iar cea mai bună echipa va câștiga. Iar cea mai bună e Știința Bacău.
FOTO: VICTOR EUGEN MIHAI – VEM.

3 comentarii la „Avancronică / Dinamo Romprest București – Știința Bacău (sâmbătă și duminică, ora 12)”

  1. hai stiinta!..un factor e bineintels terenul advers ..dar avantuajul a fost si la bacau…deci e echitabil …nu conteaza ora..fetelor incalziti va bine picioarele alea frumoase! si kick their ass off!Sabi le- a mai batut pe dinamoviste in cupa din 2010 la ele acasa!

  2. Exceptionala victorie, mai ales ca jocul nu a stralucit in prima parte. Nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar noile solutii incercate meciul asta (Gaido, Bacsis) par a fi intors meciul si ar trebui pastrate.
    Hai Stiinta, poate ne faceti surpriza si ne scutiti de emotiile meciului 5! Oricum, bine ca finala nu se poate inchide la Bucuresti decat in favoarea noastra

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.