Handbal, juniori IV / Top Handbal Bacău s-a calificat la turneul semifinal

Top Handbal Bacau - HC Buhusi juniori, decembrie 2013 2
La sfârșitul săptămânii trecute, în organizarea Asociației Județene de Handbal Bacău, Asociației ”Top Handbal” Bacău și a Clubului Sportiv Școlar Bacău, la sala ”Orizont” a avut loc turneul Euro-regiunii RO1 din cadrul campionatului național de handbal rezervat juniorilor IV. Au participat formațiile Handbal 2011 Buhuși, CSS Bacău, Top Handbal Bacău, AS Bârlădenii Bârlad, LPS Piatra Neamț, LPS Suceava, LPS Vaslui și LPS Iași. Echipele au fost împărțite în două grupe, jucând fiecare cu fiecare, primele clasate disputându-și finala mare, iar echipele de pe locul 2 finala mică, cele 4 fiind calificate la turneul semifinal.

Dintre echipele băcăuane, Top Handbal (antrenor Gabriel Armanu) s-a calificat în faza următoare a competiției, clasându-se a doua în grupa B, după ce a învins cu 21-17 pe AS Bârlădenii Bârlad și cu 21-13 pe LPS Iași, pierzând în fața celor de la LPS Suceava, scor 14-22. În finala mică, echipa băcăuană a învins pe LPS Piatra Neamț cu 22-17, în timp ce finala mare nu s-a disputat, deoarece LPS Vaslui, având calificarea în buzunar, a decis să nu se prezinte pentru partida cu LPS Suceava. O mare pată pe obrazul handbalului vasluian, care bate la porțile Ligii Naționale.

Turneul semifinal va avea loc în perioada 23-25 mai, într-un județ din Euro-regiunea RO2 (Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea sau Constanța).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.