Avancronică / CSU Medicina Târgu Mureș – Știința Bacău (miercuri, ora 18)

Stiinta Bacau - CSU Medicina Targu Mures 7
Campioana României merge la Târgu Mureș pentru a tranșa cât mai devreme soarta semifinalei cu surprinzătoarea echipă pregătită de bulgarul Atanas Petrov. Știința e favorită la calificarea în finala campionatului, acolo unde ar ajunge pentru a patra oară consecutiv, iar antrenorul Florin Grapă și-a exprimat, la finalul celui de-al doilea joc disputat pe teren propriu, încrederea că echipa sa va rezolva problema calificării în Ardeal.
Trebuie spus că, în acest sezon, echipa campioană a jucat de două ori pe terenul echipei din Târgu Mureș, impunându-se cu 3-1 pe 29 ianuarie în campionat și cu 3-0 pe 26 februarie, în Cupa Românei. Deși în partida de sâmbătă, de la Bacău, CSU Medicina a arătat că e capabilă de surprize, Știința are prima șansă și e foarte probabil să încheie semifinala după trei partide.

Mult mai palpitantă este cealaltă semifinală, în care Volei Alba Blaj joacă pe teren propriu miercuri (ora 17) și joi (ora 19) cu Dinamo Romprest București. După primele două meciuri scorul e 1-1, iar Blajul are șansa unei calificări istorice în finala campionatului.

Un comentariu la „Avancronică / CSU Medicina Târgu Mureș – Știința Bacău (miercuri, ora 18)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.