Fotbal, juniori A / Sport Club Bacău a câștigat la Piatra Neamț și e lideră

Ceahlaul - Sport Club Bacau juniori A 6
Așa cum spune tradiția, derby-ul Moldovei dintre Bacău și Piatra Neamț a fost din nou unul spectaculos și tare, din care victorioși au ieșit băcăuanii, aceștia preluând șefia clasamentului. A fost un derby nu doar din punct de vedere al tradiției dintre cele două orașe, ci și unul de clasament, Ceahlăul și Sport Club Bacău ocupând locul 1, respectiv locul 2 înaintea acestui meci, la diferență de doar două puncte.
Un meci de angajament și pe contre, de asta au avut parte cei care au venit miercuri după-amiază la terenul Ceahlăul 2. După cum era de așteptat, elevii lui Giani Florian nu au venit la Piatra Neamț pentru a se apăra și au atacat încă din primele minute, au pus presiune pe adversari și au ratat prima mare ocazie în minutul 2, prin Lupu, care a trimis din 10 m pe lângă poartă. De aici, băcăuanii au atacat non-stop, irosind foarte multe ocazii de marca. Singura ocazie a nemțenilor a venit spre finalul primei reprize, când Popadiuc (component al primei echipe a Ceahlăului) a șutat de la 20 m, însă Macarie a fost la post și la pauză s-a intrat cu scorul de 0-0.

În repriza a doua, nemțenii au dat ceva semne de revenire, însă nu au fost preciși la finalizare la două cornere. Jumătatea mitanului secund a adus și golul ce avea să decidă echipa victorioasă. După o recuperare a băcăuanilor, Aghirculesei l-a lansat excelent pe Strugariu, care s-a jucat cu unul dintre fundașii Ceahlaului și a inscris pentru 1-0. La acest scor, oaspeții nu s-a retras și au continuat să atace. Nemțenii s-au aruncat cu toată echipa atac, acest lucru oferindu-le băcăuanilor posibilitatea de a declanșa 2-3 contraatacuri, nefinalizate însă cu gol. Ultima ocazie a meciului le-a aparținut gazdelor, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri lateral, însă din nou Macarie a fost la post. S-a încheiat 1-0 pentru Sport Club, un rezultat meritat și muncit, cu care jucătorii lui Giani Florian urcă pe primul loc în seria I a campionatului rezervat juniorilor A!

SC Bacău: Macarie – Măcălău, Belecciu (cpt.), Pavel, Dănilă – Filip, Aghirculesei – Nicodim (Răican), Strugariu, Vlad – Lupu.

Ceahlaul - Sport Club Bacau juniori A 1

Ceahlaul - Sport Club Bacau juniori A 2

Ceahlaul - Sport Club Bacau juniori A 3

Ceahlaul - Sport Club Bacau juniori A 4

Ceahlaul - Sport Club Bacau juniori A 5

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.