Avancronică / Știința MD Bacău – CS Caraș-Severin (Sala Sporturilor, sâmbătă, ora 12.30)

CS Caras-Severin - Stiinta Bacau (3)
După înfrângerea epică din finala Cupei României, vicecampioana își linge rănile în campionat pe teren propriu, în fața unei echipe ce pare în degringoladă. Reșițenii se află pe locul 8 în Liga Națională, dar au suferit o înfrângere rușinoasă săptămâna trecută în cupă, 18-34 cu HC Vaslui.
Știința Municipal Dedeman Bacău nu va conta pe serviciile golgeterului finalei Cupei României, Ionuț Ramba, accidentat în partida cu campioana. În schimb, extremele Marius Bondar și Florin Dospinescu au reluat antrenamentele și rămâne de văzut dacă vor prinde lotul pentru partida de sâmbătă, care va fi arbitrată de vâlcenii Marius Dănuleț și Mihnea Iordache. În deschidere, de la ora 10, iubitorii de handbal băcăuani au ocazia de a-i vedea la lucru pe talentații juniori II de la CSM Bacău, pregătiți de Gabriel Armanu și Ionel Gîrlescu, într-un meci de campionat cu Școala nr. 3 Adjud.

Celelalte meciuri ale etapei a 20-a: HC Odorhei – Poli Timișoara 30-25 (19-17), HCM Constanța – Steaua București 39-30 (19-15), Energia Pandurii Tg. Jiu – Potaissa Turda (sâmbătă, ora 15.15), Minaur Baia Mare – Dinamo București (duminică, ora 11) și CSM București – CSU Suceava (duminică, ora 12.30).
Clasament Liga Nationala handbal masculin

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.