Fotbal, juniori A / Sport Club Bacău – SC Vaslui 3-0 (2-0)

SC Bacau - CSMS Iasi 13
După ce, duminică, juniorii de la Sport Club Bacău au câștigat cu 1-0 în deplasarea de la FC Botoșani, joi, elevii antrenorului Giani Florian au evoluat pe teren propriu, în compania celor de la Sporting Club Vaslui. Ocupantă a locului secund în seria I a campionatului, formația băcăuană a obținut o victorie la scor de forfait, 3-0, datorită golurilor înscrise de Vlad Lupu, Ștefan Pavel și Silviu Vlad.
Meciul a început cu o ușoară dominare a gazdelor, jucătorii băcăuani fiind foarte agresivi, atât pe faza de atac, cât și pe faza de apărare, punând în pericol poarta vasluienilor de mai multe ori. Așa cum era de așteptat, luând în considerare dominarea echipei băcăuane, elevii lui Giani Florian au deschis scorul în urma unui corner executat de Aghirculesei, mingea fiind respinsă până la Țupală, acesta a recentrat pe 11 metri, iar în urma unei bâlbâieli în apărarea adversă, Lupu a reușit să trimită mingea în plasă. 2-0 s-a făcut spre finalul primei reprize, atunci când bacauanii au reușit din nou să înscrie în urma unui corner, de data aceasta executat de Silviu Vlad, și finalizat de Pavel cu o lovitura precisă de cap de pe bara a doua.

În repriza a doua, vasluienii au încercat să atace mai mult, însă le-a lipsit ultima pasă, nereușind să pună în pericol poarta apărată de Macarie decât dintr-o lovitură liberă de la circa 25 de metri. După această fază, băcăuanii au preluat din nou inițiativa și au înscris prin Silviu Vlad, care a finalizat o acțiune personală printr-un șut la colțul lung din interiorul careului. De aici, băcăuanii au securizat rezultatul și au reușit să mai amenințe poarta doar în urma a două-trei contraatacuri.

Sport Club Bacău a evoluat în formula: Andrei Macarie – Daniel Măcălău, Alex Belecciu, Ștefan Pavel, Adrian Dănilă – Florin Nicodim (Sergiu Generalu), Liviu Aghirculesei (Rareș Enea), Claudiu Filip (cpt.), Silviu Vlad – Vlad Lupu (Ciprian Varga), Alin Țupală (Vlad Răican).

În etapa de duminică, 16 martie, băcăuanii vor sta, iar joi, 20 martie, se vor deplasa la Piatra Neamț pentru derby-ul cu prima clasată din serie, Ceahlăul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.