Handbal feminin, Divizia A / Activ Plopeni – Știința Bacău 26-21 (15-13)

Stiinta Bacau - CSM Unirea Slobozia (5)
Handbalistele de la Știința Bacău au înregistrat sâmbătă, la Plopeni, cea de-a șaptea înfrângere a sezonului, în fața ocupantei locului 8 din serie, Activ. Prima repriză a stat sub semnul echilibrului, oaspetele conduceau cu 11-10 în minutul 25, însă gazdele au intrat la cabine în avantaj. Imediat după pauză, Știința a marcat de trei ori consecutiv, însă din nou ratările și greșelile au pus stăpânire pe jocul echipei pregătite de Costel Oprea și Constantin Hornea, care a marcat o singură dată în ultimele 10 minute. De altfel, gruparea băcăuană a avut 54 de acțiuni din care au rezultat 21 de goluri, ceea ce spune totul despre eficacitatea ”studentelor”.

ȘTIINȚA: Bianca Anghelescu – Mirela Vîlcu (5 goluri / 10 șuturi), Lăcrămioara Cîlici (5/10), Paula Ababei (3/6), Adriana Chelaru (3/11), Adina Cârligeanu (2/7), Ana Maria Ciurariu (2/7), Mădălina Roșu (1/4).

În etapa următoare, Știința Bacău are o misiune cvasi-imposibilă, pe terenul liderei CSM Unirea Slobozia, partidă ce va avea loc în devans luni, 10 martie, de la ora 16.

Un comentariu la „Handbal feminin, Divizia A / Activ Plopeni – Știința Bacău 26-21 (15-13)”

  1. Arbitrii,nu? Stiinta nu a pierdut NICIODATA la aceatsa echipa.Pana acum.Un inceput a fost facut astazi.Sintem langa CSU Targoviste.Urmeaza sa vedem ce se va intampla si cu alte echipe.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.