Fără cuvinte / Știința Bacău – Tomis Constanța 3:0 (25-5, 25-1, 25-6)

Stiinta Bacau - Tomis Constanta
Celor care au trimis copilele din Constanța să fie carne de tun pentru echipa campioană ar trebui să le fie rușine. Tomis s-a prezentat la Bacău cu aceeași echipă cu care pierdea anul trecut, în cupă, tot în fața Științei, un set cu 25-0. În afară de faptul că Florin Grapă a trimis în teren garnitura a doua, n-ar mai fi nimic de spus vizavi de un joc care n-ar fi trebuit să aibă loc în prima ligă.

Florin Grapă : „Sunt greu de găsit cuvintele acum, e trist, nu îmi doresc să trăiesc asemenea sentimente în această viaţă sau în cariera mea de antrenor. Dacă o echipă se retrage în timpul campionatului, 2 ani de zile nu mai are voie să promoveze în Divizia A1, aici este partea proastă. Nu mi-aş dori să fiu în pielea colegului meu de la Constanţa, el săracul încearcă să ţină echipa şi să termine campionatul. Cred că nici dumneavoastră nu aveţi ce întrebări să îmi adresaţi după un asemenea meci.”

Ştiinţa Bacău : Breban (11 puncte), Herlea (11), Petrovic (6), Bălţatu (7), Miclea (11), Zakreuskaya (9), Gaido – libero. Antrenor : Florin Grapă.

Tomis Constanţa : Poncea (2 puncte), Ioniţă (1), Cojocaru (2), Rizea (1), Tărniceriu, Şerban. Au mai jucat : Celik şi Dumitru. Antrenor : Constantin Ferenţi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.