Schimbare de conducere la FRH / Dedu – președinte, Lecușanu – vicepreședinte, Ciobanu – membru în C.A.

Romania - Islanda (28)
Cei 192 de delegați participanți la Adunarea Generală a Federației Române de Handbal au decis schimbări majore la vârf. Noul președinte al handbalului românesc, ales din primul tur, este Alexandru Dedu, care a obținut 104 voturi, el fiind și preferatul majorității votanților băcăuani. De altfel, se poate spune că Bacăul are doi reprezentanți la vârful FRH, în condițiile în care Narcisa Lecușanu a fost aleasă în funcția de vicepreședinte, iar Ioan Ciobanu este membru în Consiliul de Administrație.

Revenind la alegerea fostului internațional Alexandru Dedu, unul din punctele programului său de campanie spunea că ”alegerea selecționerilor echipelor naționale din rândul unor candidați cu un puternic curriculum vitae, care vor antrena doar selecționata României.” În această situație, Eliodor Voica va fi nevoit, la un moment dat, să aleagă. Iată ce ne-a declarat antrenorul Științei: ”Cred că e prematur să vorbesc despre acest lucru. Dacă se va pune problema tranșant și radical, atunci cu siguranță că voi lua o decizie, dar acum nu vă pot da un răspuns.”

Proaspăt ales în Consiliul de Administrație al FRH, managerul Științei Municipal Dedeman Bacău, Ioan Ciobanu, ne-a declarat: ”Vreau să precizez, în primul rând, că noi am înțeles să ajutăm handbalul românesc, lăsându-l pe Colin Voica să se ocupe și de echipa națională și, în schimb, am primit ce? Faptul că s-a limitat numărul de străini ne-a afectat serios, ca să nu mai vorbim de faptul că, din cauza campaniilor de calificare, Colin a lipsit mult de la Știința. Sincer, eu aș pune problema foarte tranșant și lui Voica și lui Tadici: ori echipa de club, ori naționala.”

2 comentarii la „Schimbare de conducere la FRH / Dedu – președinte, Lecușanu – vicepreședinte, Ciobanu – membru în C.A.”

  1. nimic din declaratia proaspatului ales Ciobanu. Ca federatia a dispus limitarea numarului de straini sau ca domnia sa, in calitate de manager nu a stiut sa ia o decizie in privinta antrenorului: Bacau sau echipa nationala? Pai, managerul gestioneaza fondurile societatii (echipei) unde este angajat sau ale celei unde are interese financiare (CA, AGA)?

  2. Are dreptate, colin iarna asta a stat la lot in loc sa antreneze echipa…ar trebui sa aleaga, si am impresia ca nationala e mai atractiva ca stiinta…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.