Handbal, juniori III / Două victorii pentru CSS Bacău la Brăila

CSS Bacau juniori III
Handbaliștii juniori III de la CSS Bacău au obținut victorii în primele partide disputate în cadrul turneului de la Brăila. În primul meci, echipa pregătită de Gabriel Armanu și Eric Berza a învins la scor echipa gazdă, LPS Brăila, 45-21 (20-11). CSS Bacău: Ovidiu Screniuc, Alexandru Păcuraru, Andrei Cozma – Alexandru Derla (8), Alexandru Tărcuță (7), Răzvan Armanu (5), Dragoș Dragomir (4), George Iștoc (4), Alexandru Șova (4), Andrei Drăgan (2), Ștefan Gherasim (2), Alexandru Pintilie (2), Andrei Totoi (2), Eduard Iordachi (2), Robert Cojocaru (2), Răzvan Pușcuță (1).

Vineri după-amiază, băcăuanii au disputat derby-ul seriei, cu ocupanta locului secund, CSS Galați. CSS Bacău s-a impus la limită, la capătul unei partide cu un final pe muchie de cuțit, 31-30 (14-14), în formula: Alexandru Păcuraru, Ovidiu Screniuc – Robert Cojocaru (8), Alexandru Tărcuță (7), Alexandru Derla (5), Andrei Drăgan (4), Dragoș Dragomir (3), George Iștoc (2), Eduard Iordachi (2), Alexandru Pintilie.

”Am avut un prim joc mai ușor, cu echipa gazdă, în care am rulat tot lotul, iar toți jucătorii de câmp au înscris. Al doilea joc, cu echipa din Galați, a fost unul de uzură, cu ambele echipe succedându-se la conducere și cu un final demn de filme horror. Conduceam în ultimele 3 minute cu 5 goluri și am reușit doar o victorie cu emoții la 1 gol. O victorie muncită, care arată că se formează un grup, o familie, iar copiii care au luptat 50 de minute pentru victorie merită toate felicitările. Vineri au debutat Andrei Totoi și Eduard Iordachi, jucători născuți în 2000, cei mai noi sportivi ai echipei noastre”, ne-a declarat Gabriel Armanu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.