Avancronică / Unic Piatra Neamț – Știința Bacău (duminică, ora 18)

Stiinta Bacau - Unic Piatra Neamt (4)
Cu 6 ani în urmă, Unic Piatra Neamț și Știința Bacău jucau unul din sferturile de finală ale Cupei Challenge. Acum, partida dintre cele două echipe e doar un simplu derby local, cu final ușor de anticipat. Echipa din Piatra Neamț e în pericol de a rata calificarea în play-off, în timp ce Știința se luptă pentru al doilea titlu consecutiv.
După peripețiile cu CSM București, care a amânat meciul de la Bacău fără motiv, echipa campioană a fost la un pas de o nouă reprogramare. Mai multe jucătoare pietrene au suferit o toxiinfecție alimentară, iar Unicul a solicitat amânarea jocului cu Știința pentru 24 februarie. Florin Grapă a refuzat, însă, deoarece echipa campioană joacă pe 22 cu Dinamo în campionat și pe 26 la Târgu Mureș în Cupa României.
”Unicul nu e o echipă de neglijat, chiar dacă a pierdut cu 3-0 la Iași”, a declarat antrenorul principal al campioanei României.

Celelalte partide ale etapei a XVII-a: Tomis Constanța – Penicilina Iași 0:3 (-18, -26, -20), SCMU Craiova – Dinamo Romprest București 0:3 (-19, -19, -16), CSU Medicina Târgu Mureş – CSM Târgovişte 3:2 (23, -18, -16, 20, 10), CSM Lugoj – Volei Alba Blaj 0:3 (-22, -15, -19) și CSM Bucureşti – Rapid Bucureşti 3:0 (19, 23, 21).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.