Avancronică / Știința Bacău – HCF Piatra Neamț (sâmbătă, ora 11, sala ”Orizont”)

HCF Piatra Neamt - Stiinta Bacau (10)
La o săptămână după victoria categorică obținută pe terenul ultimei clasate din serie, handbalistele de la Știința Bacău susțin tradiționalul derby cu vecinele de la HCF Piatra Neamț. În tur, echipa băcăuană s-a impus în deplasare cu 21-15, motiv de îngrijorare pentru antrenorul principal Costel Oprea, care e convins că oaspetele vor dori să se revanșeze. Totuși, schimbarea conducerii tehnice a Științei a adus o îmbunătățire evidentă a jocului, reflectată inclusiv prin locul ocupat în clasament, astfel încât, beneficiind și de sprijinul unui public pe care-l dorim cât mai numeros, băcăuanele sunt favorite.
Din păcate, meciul a fost mutat în ultima clipă în sala ”Orizont”, deoarece Sala Sporturilor se confruntă cu eterna problemă care apare iarna – plouă pe suprafața de joc din cauza infiltrațiilor din tavan.
Să notăm și faptul că pentru echipa pietreană e primul meci oficial din acest an, deoarece partida din prima etapă a returului, cu Dunărea Giurgiu, a fost amânată.
Meciul Știința Bacău – HCF Piatra Neamț va fi arbitrat de cuplul candidat la Liga Națională format din Marina Agliceriu și Rodica Arbunea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.