Declarații după HCM Constanța – Știința MD Bacău 31-24

HCM Constanta - Stiinta Bacau (2)
Zvonko Sundovski (antrenor principal HCM Constanța): ”Am început partida un pic mai slab, dar am revenit și am jucat din ce în ce mai bine. Am demonstrat că suntem o echipă bună. Îmi felicit jucatorii, chiar dacă au mai făcut și anumite erori care nu ar fi trebuit să apară în jocul nostru.

Eliodor Voica (antrenor principal Știința MD Bacău): ”O înfrângere e o înfrângere, chiar dacă e la 8 goluri sau la un gol. Îi felicit pe cei de la HCM Constanța, care au jucat foarte bine, dar îmi felicit și echipa mea, pentru că a contribuit la un joc spectaculos. Cred că HCM-ul este principala favorită la titlu, dar mai e mult de jucat și, de ce nu?, chiar și Potaissa Turda poate intra în calcule.”

9 comentarii la „Declarații după HCM Constanța – Știința MD Bacău 31-24”

 1. S.a vazut iar ca ne lipseste un antrenor care vrea performanta. Daca nu poti s.o bati pe hcm cum poti spera la titlu? Declaratia lui voica e la fel ca stilul lui de joc: fara atitudine! Pleca, lasa.ne!!! Nationala e un dezastru, Stiinta se duce la vale cu acest Antrenor de locul 2. E pacat, la ce lot bun avem :(2

 2. Ce nu as da sa avem si la alte jocuri de echipa locul doi asigurat in Liga nationala ! Alo…fotbalul…unde esti ?!

  1. Care loc 2 e asigurat ??? Si-apoi, cand te bati cu pumnii in piept ca tragi la titlu iar principala contracandidata iti da cu sala in cap, ar fi cazul sa iei niste masuri. Sa nu uitam ca in tur fara Din si DInu care i-au lasat pe aia in 3 pe final, Constanta ar fi batut fara probleme.

 3. domnule Voica felicitati jucatori la o victorie nu la o infrangere cu 8 goluri,nu ne intereseaza ca am participat la spectacol vrem victorii,vrem titlul de campioana.

 4. Sigur HCM castiga campionatul. Atunci de ce hear toata lumea cu declaratii gen : titlul la Bacau daca si antrenorul echipei zice ca adversariI sunt favoriti.

 5. Si astfel,Stiinta va mai castiga un nou campionat…Mai ramane de rezolvat si cupa…Am obosit sa vad cum ne „macelaresc” mai mereu cei de la Constanta! Oare antrenorul si jucatorii nu? Se pare ca nu…

 6. oameni buni, jucatorii joaca singuri nu in echipa, fiecare vrea sa arate cit e de bun, dar nu se gindeste ca cu aceasta nu cistiga nimic, jucati in echipa baieti, mai dati pase si la altii, nu fiti egoisti…si mai multa tactica baieti, mai multa.

 7. @acidutzu
  Mai cauta prin istoric, Bacau nou promovata si n-aveam nici o treaba cu HCM, doar cu Odorhei si Suceava
  „Gabriel Armanu antreneaza Stiinta Municipal Dedeman din 2006, iar in primele doua sezoane a fost si jucator. In primul an, 2006-2007, studentii au promovat in Liga Nationala. In editia 2007-2008, echipa bacauana a incheiat pe pozitia a IV-a si si-a asigurat prezenta in cupele europene. Campionatul 2008-2009 s-a terminat pe locul al V-lea, plus o calificare in premiera in sferturile Cupei Challenge.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.