Handbal feminin / Înfrângere cu Sebeșul în ultimul meci de la Buzău

Stiinta Bacau handbal feminin
Handbalistele de la Știința Bacău au pierdut ultimul meci, disputat sâmbătă dimineață, din cadrul turneului de la Buzău. Echipa pregătită de Costel Oprea și Constantin Hornea a cedat în fața celor de la HC Alba Sebeș, scor 26-30. Din păcate, două dintre jucătoarele Științei (Lăcrămioara Cîlici și Mirela Vîlcu) au suferit întinderi la acest joc, dar ele vor fi recuperate până la startul returului.
Una peste alta, antrenorul Costel Oprea este foarte mulțumit de turneul la care a participat: ”sunt satisfăcut pentru că am avut ocazia să disputăm câteva meciuri de verificare foarte bune. Am avut ocazia să le văd la lucru pe toate fetele și pot să spun că revenirea Adrianei Chelaru a adus o creștere a vitezei de joc. Din păcate, am constatat că persistă și unele greșeli cu care ne-am confruntat în turul campionatului, printre care numărul mare de ratări în situație de unu la unu cu portarul advers.”

Returul Diviziei A la handbal feminin începe sâmbătă, 25 ianuarie, atunci când Știința Bacău va evolua pe terenul ultimei clasate din seria A, CSU Târgoviște.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.