HC Vaslui – Știința MD II Bacău 33-31 (17-15), în Divizia A de handbal masculin

HC Vaslui - Stiinta 2 Bacau
În etapa a XIII-a, la final de tur, echipa a II-a a Științei Municipal Dedeman Bacău a suferit prima înfrângere a sezonului. Pe terenul unei candidate la promovare, divizionara secundă băcăuană a avut un început ezitant (8-4 min. 10), dar a reușit să recupereze pe finalul mitanului inaugural de la 13-10 (min. 21) la 13-15 (min. 25). “Studenții” nu au mai marcat însă până la pauză și nici în primele minute din repriza secundă, astfel încât gazdele s-au desprins până la un maxim de 21-16 (min. 35).

Vasluienii au menținut un avans constant de 3-4 goluri până spre final (27-23 min. 51), când echipa băcăuană a rămas în dublă inferioritate numerică. Și totuși, elevii lui Bogdan Voica au revenit pe tabelă, apropiindu-se la 29-28 în min. 55. Șansa egalării a fost însă ratată, iar HC Vaslui s-a distanțat din nou (31-28 min. 56) și a conservat avantajul pentru o victorie echivalentă cu avansarea pe primul loc din Seria A (33 puncte). La capăt de tur, podiumul este completat de CSM Călărași și Știința Municipal Dedeman II Bacău, cu același număr de puncte (33), departajarea fiind făcută la golaveraj.

“A fost un meci disputat, în care diferența s-a făcut la capitolul experiență. Au intervenit o serie de greșeli în jocul nostru pe care nu pot să le pun decât pe seama lipsei de experiență. Au fost greșeli mici, dar care contează mult într-un meci echilibrat. Să nu se înțeleagă că aș acuza pe cineva, ba din contra îi felicit pe băieți pentru felul în care s-au bătut la Vaslui. În ceea ce privește parcursul nostru din tot turul, sunt mulțumit că băieții au arătat în fiecare meci bucuria de a juca handbal. Asta îmi dă speranțe, și mie și lor, pentru că numai așa pot căpăta încredere în ei înșiși și în coechipieri. Mă bucur că lucrez cu un grup ascultător, docil, care asimilează repede ceea ce facem la antrenamente. În orice caz, mai avem mult de muncă în continuare”, a declarat antrenorul Bogdan Voica.

Știința Municipal Dedeman II Bacău: Grigoraș (1 gol) – Zacaciurin (8), M. Bujor (6), Cotinghiu (4), Tărîță (3), Moisă (3), Carali (2), G. Bujor (2), Vartic (1), Bulov (1). Antrenor: Bogdan Voica.

Sursa: stiintahandbal.ro

Un comentariu la „HC Vaslui – Știința MD II Bacău 33-31 (17-15), în Divizia A de handbal masculin”

  1. Stim asta cu munca de la fratele mai mare. Problema este ca la Primul meci greu in deplasare echipa a clacat. Atunci se pune intrebarea :Unde este valoarea echupei si a stafului. Probabil o sa marcati multe goluri cu burtosii de la Iasi si juniori de la Alexandria si o sa primiti din nou laude.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.