Handbal masculin, Liga Națională / CSU Suceava – Știința MD Bacău 18-23 (12-15)

CSU Suceava - Stiinta Bacau
Însoțită de 30 de suporteri la Suceava, vicecampioana României a început cu o victorie returul sezonului regulat, însă după o nouă evoluție oscilantă. Penultima clasată conducea cu 9-8 în minutul 18, dar băcăuanii au intrat la cabine cu un avans de 3 goluri. Repriza secundă a fost una a portarilor (Spiridon și Grigoraș) și a ratărilor, Știința înscriind doar 8 goluri și primind 6! De altfel, vicecampionii nu au reușit să marcheze deloc în primele 9 minute ale reprizei secunde, văzându-se egalați la 16 în minutul 40. De asemenea, între minutele 45 și 54, niciuna din cele două formații nu a reușit să înscrie! La toate acestea se adaugă și 3 aruncări de la 7 metri ratate de Ghiță, Bondar și Da Silva.

”A fost un meci de nivel bun, nu vreau să fac referire la locurile din clasament ale celor două echipe, fiindcă partidele dintre Bacău și Suceava au avut întotdeauna o încărcătură specială. Am câștigat cele trei puncte pe baza experienței noastre superioare și a lotului mai numeros”, a declarat la finalul jocului antrenorul Eliodor Voica.

Evoluția scorului: 1-3 (5), 4-5 (10), 6-7 (15), 9-10 (20), 11-14 (25), 12-15 (pauză), 13-15 (35), 16-16 (40), 17-19 (45, 50), 17-20 (55), 18-23 (final).

CSU Suceava: Spiridon – Ciubotariu (6 goluri), Eros (3), Panait (3), Sandu (2), Neniță (2), Burlacu (1), Tîrzioru (1), Tcaciuc, Lețu, Bahan, Negrușeri. Antrenor: Răzvan Bernicu.

Știința Bacău: Tamaș, Tevzadze, Grigoraș – Ghiță (8), Da Silva (5), Johannson (4), Dospinescu (2), Fenici (1), Bondar (1), Păunică (1), Rotaru (1), Iancu, Sipos, Rusia, Tărîță. Antrenor: Eliodor Voica.

Aruncări de la 7 metri (transformate): 2 (1) – 5 (2).

Eliminări de 2 minute: 4-2.

Arbitri: Ionuț Barbu și Adrian Manafu.

Celelalte rezultate din prima etapă a returului: Dinamo București – Potaissa Turda 27-30, CSM București – Minaur Baia Mare 19-20, CS Caraș-Severin – Poli Timișoara 27-22, Energia Tg. Jiu – HCM Constanța 23-27 și Steaua București – HC Odorhei 24-35. Echipa băcăuană ocupă locul 3 în clasament, cu 28 de puncte, cu 4 mai puține decât primele două clasate, HCM Constanța și Potaissa Turda. Joi, de la ora 18, în a doua etapă a returului, Știința Municipal Dedeman Bacău va juca ultimul meci oficial al anului 2013, pe teren propriu cu CSM București.

FOTO: VICTOR EUGEN MIHAI – VEM.

6 comentarii la „Handbal masculin, Liga Națională / CSU Suceava – Știința MD Bacău 18-23 (12-15)”

  1. Absolut penibila din nou „prestatia” asa zisei galerii,in fapt o adunatura de scandalagii care ne fac orasul si echipa de ras mereu si pretutindeni !
    Cineva cred ca trebuie sa ia nota de acest fapt si sa actioneze in consecinta.
    Felicitari echipei pentru victoria absolut necesara in acest punct al evolutiei noastre.

  2. in curand vom posta un video si poze cu cele intamplate ca sa se lamureasca cei care comenteaza din fata pc-ului.. marii suporteri de tastatura.. si sa se stie cum a stat treaba. daca ati intelege ai realiza cum si ce.. dar nu ne putem astepta la unii gen acesta de mai sus (banuim noi pe cineva) sa inteleaga prin ce fel de constrangeri si manipulare trece lumea din ziua de azi (lumea = cei care inca nu cedeaza presiunilor sociale si NU PLEACA CAPUL)

  3. asteptam niste detalii John,vizavi de asa zisa galerie.oricum nu te poti astepta la prea multe de la o galerie platita.

  4. ma mir cum de mai este lume care nu stie acest lucru.pai de ce credeti ca dupa fiecare meci acesti asa zisi suporteri(zic asta pentru ca multi din ei nu vin decat pt bani)merg in fata salii sa isi ia prima de la stava si ciobanu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.