Pe val și pe litoral / Farul Constanța – SC Bacău 0-3 (0-3)

Sport Club Bacau - Farul Constanta (3)
Sport Club Bacău continuă seria rezultatelor pozitive cu o victorie la scort de forfait pe terenul Farului Constanța, într-o etapă nebună, în care Iașiul și Rapidul au pierdut acasă. Fundașul central Andrei Lozneanu a deschis scorul după o jumătate de oră de joc, profitând de o nesincronizare din apărarea gazdelor. Doar un minut mai târziu, Adrian Hurdubei l-a executat pe portarul constănțean cu un șut de la 20 de metri, pentru ca tot el să se afle la originea golului 3, cu o centrare deviată de Mansur în propria poartă, în minutul 39.
Sport Club Bacău încheie anul en-fanfare și este acum foarte aproape de îndeplinirea obiectivului stabilit la început de campionat, calificarea în play-off. Păcat că s-a decis amânarea meciurilor etapelor a 17-a și a 18-a pentru luna martie, fiindcă echipa băcăuană ar fi putut profita de forma bună în meciul de acasă cu Rapid.

Farul: Curcă – Băjan, Buzea, Bumbac, Mansur – Tarek (35 Niţescu), Coconaşu, I. Florea, N. Creţu – Bolat (46 Tothăzan), Butoi (63 Igiroşanu). Antrenor: Ştefan Petcu.

SC Bacău: Oltean – Luncanu, Burcă, Lozneanu, Sascău – Dumitriu (83 Strugariu) – Şchiopu, Cl. Tudor, B. Rusu (65 Adăscăliței), Hurdubei (cpt.) – B. Ungureanu (54 Predoiu). Antrenor: Viorel Tănase

Celelalte rezultate ale etapei a 16-a: Unirea Slobozia – FC Clinceni 1-0, CSMS Iași – CF Brăila 1-2, Rapid CFR Suceava – Dunărea Galați 2-0 și Rapid București – Unirea Tărlungeni 0-1. Gloria Buzău și ACS Berceni au stat.
Clasament Liga a II-a, seria I

7 comentarii la „Pe val și pe litoral / Farul Constanța – SC Bacău 0-3 (0-3)”

  1. Cand Bacaul s-a hotarat sa joace fotbal, altii erau deja satui… In acest caz, echipa sa-si noteze undeva nivelul de evolutie, forma in care se afla, pentru a nu uita atunci cand incepe fotbalul, in primavara.

  2. In ultimele 4 meciuri, echipa are 3 victorii si un egal. 2 victorii si 1 egal, in deplasare, iar 1 victorie, acasa. In aceste 4 meciuri, s-a acumulat +7 in clasamentul adevarului.

  3. Daca o tineti asa ….poate reusiti sa ne convingeti ca meritati sa fiti sustinuti …de catre bacauani daca jucati pt bacau….

  4. imi pare „rau” pt carcotasi !sport club bacau merge inaintecu rabdare si perseverenta si ,incet-incet se formeaza noua echipa fanion a Bacaului.Aceasta echipa nu sta in sustinerea unor neica nimeni!felicitari si tineti o asa!pacat ca nu le putem da o bataie buna RAPIDULUI acum!ramane sa le o dam in martie!Ce bucurie as avea sa le o tragem si lor dupa poli iasi!

  5. Cum adica puteam profita de forma buna in meciul de acasa cu rapid?Acest meci face parte din etapa a 15-a,nu a 17-a sau a 18-a.Ma poate lamuri cineva?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.