Lideri / CSM Focșani – Știința MD II Bacău 24-36 (9-18), în Divizia A de handbal masculin

Stiinta 2 Bacau - CSM Calarasi (1)
”Satelitul” vicecampioanei își continuă defilarea prin seria I a eșalonului secund de handbal masculin. Chiar dacă au fost din nou în efectiv redus, deoarece mai mulți jucători sunt la naționala Moldovei U21, handbaliști pregătiți de Bogdan Voica au câștigat fără probleme la Focșani. Jocul a fost echilibrat doar în primele 10 minute, după care băcăuanii s-au desprins, pe fondul unei apărări bune și a golurilor marcate pe faza a doua.

ȘTIINȚA II: Bobeică, Erhan – M. Bujor (8), Tărîță (7), Moisă (5), Cotinghiu (4), Rață (4), Sipos (3), Butnaru (3), Stoian (1), Liță (1). Antrenor: Bogdan Voica.

În derby-ul etapei, HC Vaslui – CSM Călărași 27-30, rezultat care duce echipa băcăuană pe primul loc în clasamentul seriei A. În etapa următoare, pe 8 decembrie, Știința II va susține ultimul meci din acest an pe teren propriu, cu ACS Teleorman Alexandria.

2 comentarii la „Lideri / CSM Focșani – Știința MD II Bacău 24-36 (9-18), în Divizia A de handbal masculin”

    1. atata timp cat echipa nu are nici un obiectiv nu stiu cat mai conteaza! lasa rautatea;) poate vor face o figura frumoasa sa inchida gura celor neutrii ca tine:)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.