Previzibil / Dinamo Kazan – Știința Bacău 3:0 (25-16, 25-18, 25-16)

Dinamo Kazan - Stiinta Bacau
N-a fost loc de surprize marți seara în capitala Tatarstanului, acolo unde campioana României a evoluat împotriva marii favorite a grupei F. Voleibalistele băcăuane, conduse de pe bancă de Aurel Cazacu, au avut unele momente bune de joc în fața mult mai titratelor lor adversare, dar n-a fost de-ajuns pentru a câștiga măcar un set. De vină a fost și tracul excesiv al unor jucătoare, precum Monika Potokar, de nerecunoscut în primul set.

Știința a început bine partida, conducând cu 5-3, însă gazdele au intrat cu 2 puncte avans la primul time-out tehnic datorită unui blocaj eficient. În continuare, trăgătoarele oaspete au avut mari probleme în a pune mingea jos, iar Aurel Cazacu a trimis-o în teren pe Marina Cvetanovic, care a avut o evoluție bună, dar rusoaicele au câștigat la pas. Setul secund a fost dominat de echipa rusă de la bun început, Dinamo a avut 7 puncte avans la al doilea time-out tehnic, dar Știința s-a apropiat la 17-21 după doi ași ai Monikăi Potokar. Antrenorul rus a cerut însă time-out, slovena a greșit serviciul, iar echipa gazdă a făcut 2-0. Campioana României a mai avut o zvâcnire în setul al treilea, când a condus cu 4-2 și 5-3, după care Gamova și compania au început bombardamentul și au pus punct meciului după 69 de minute de joc.

Următorul meci al Științei Bacău în Champions League va avea loc joia viitoare, pe teren propriu, când campioanele României au ocazia de a se revanșa în fața campioanelor Rusiei și, de ce nu?, de a produce o mare surpriză.

DINAMO KAZAN: Ekaterina Gamova (17 puncte), Antonella Del Core (12), Jordan Larson-Burbach (11), Maria Borodakova (10), Regina Moroz (7), Evghenia Startseva (2), Ekaterina Ulanova – libero. Au mai jucat: Irina Malkova (3) și Maria Popova. Antrenor: Rishat Gilyazutdinov.

ȘTIINȚA BACĂU: Fabiana Sosa (7 puncte), Monika Potokar (6), Alexandra Sobo (6), Mihaela Herlea (4), Denisa Rogojinaru (3), Sabina Miclea, Lucia Gaido – libero. Au mai jucat: Marina Cvetanovic (8), Kim Staelens (2), Roxana Bacșiș (1), Aleksandra Petrovic, Marina Vujovic – libero. Antrenor: Aurel Cazacu.

Foto:cev.lu

5 comentarii la „Previzibil / Dinamo Kazan – Știința Bacău 3:0 (25-16, 25-18, 25-16)”

  1. Da era ceva de asteptat rezultatul nu poti sa te bati de la egal cu o forta ma refer la toate capitolele si ca buget si ca echipa cu jucatoare foarte bune ma refer la jucatoarea aia care are aproape 2 metri daca nu chiar are 2 metri care a jucat foarte bn astazi .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.