Ola Lindgren: ”Am arătat multă dorință de a alerga, am găsit soluții foarte bune în faza de apărare și am avut un portar foarte bun”

Ola Lindgren  1
Prima persoană care a ajuns în sala unde a avut loc conferința de presă a fost antrenorul gazdelor, fostul internațional suedez Ola Lindgren, cvadruplu campion european, dublu campion mondial și triplu vicecampion olimpic în calitate de jucător al naționalei Suediei. După ce l-am felicitat, primele sale cuvinte au fost: ”Suntem doar la jumătatea drumului, nu suntem calificați. Pe când eram jucător la Drott Halmstad, prin ’85-’86, am fost eliminat chiar de o echipă din România, Minaur Baia Mare, după ce câștigasem cu 10 goluri acasă. Îmi amintesc de antrenorul Pană și de Maricel Voinea”.
Referitor la meciul cu Știința, antrenorul gazdelor a spus: ”Sunt foarte satisfăcut de rezultat și în special de prima repriză, când am avut multă viteză și am marcat multe goluri ușoare, pe contraatac. Am arătat multă dorință de a alerga, am găsit soluții foarte bune în faza de apărare și am avut un portar foarte bun. Mi-a fost teamă că, după ce intrasem la pauză cu 10 goluri avans, vom slăbi ritmul, dar am jucat la aceeași intensitate 60 de minute. E un rezultat foarte bun în perspectiva returului, dar trebuie să fim profesioniști, să nu uităm că, în sport, orice e posibil, așa că trebuie să rămânem concentrați și pentru partida din România. Știm că Știința Bacău e o echipă puternică pe teren propriu, unde beneficiază de suportul publicului, am văzut asta în meciul cu Dinamo. Mergem în România cu respect pentru adversar, dar foarte satisfăcuți pentru jocul și rezultatul de azi.”

Întrebat dacă se aștepta la o asemenea diferență de scor, Lingdren a răspuns: ”Nu. A fost o zi în care ne-a ieșit totul, dar lucrurile se pot schimba radical în retur, cum ar fi ca portarii Bacăului să prindă o zi foarte bună. Suntem mulțumiți, dar suntem doar la jumătatea drumului, mai avem 60 de minute foarte grele în returul din România.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.