Ionuț Rotaru: ”Mi-am dorit mult să vin la acest joc, în speranța că voi putea să ajut echipa”

Ionut Rotaru  1
Rep.: Cum te simți după accidentare ?

Ionuț Rotaru: Încerc s-o iau treptat, mi-am dorit mult să vin la acest joc, în speranța că voi putea să ajut echipa și sper ca, de la zi la zi, să ajung la potențialul meu normal.

Rep.: Deci nu există riscuri din punct de vedere fizic pentru a juca duminică ?

I.R.: Nu, nu e nicio problemă. Așa cum am spus, eu am dorit să fiu aici și nu e niciun sacrificiu din partea mea, nu-mi depășesc limitele, fiindcă sunt conștient de consecințe.

Rep.: Din ce ați văzut până acum, unde sunt periculoși suedezii ?

I.R.: O parte dintre noi au luat contact cu câțiva din ei, când am jucat cu naționala Suediei. Sunt jucători valoroși, care ne vor pune probleme reale: interul dreapta, interul stânga, portarul… Vom avea un meci dificil.

Rep.: Cu ce gânduri abordați parida ?

I.R.: Trebuie să fim cât mai pozitivi, vom încerca să obținem un rezultat cât mai bun și trebuie să fim conștienți că această calificare se joacă în două meciuri, iar noi avem marele avantaj să jucăm manșa decisivă acasă, în fața publicului nostru.

Rep.: Ce scor ar putea fi considerat bun pentru noi ?

I.R.: Toată lumea spune că o diferență de maxim 5 goluri ar fi posibil de remontat, asta așa, în ultimă instanță. Eu sper să facem un joc bun, moralul e bun după ultimele jocuri din campionat și cred că acest lucru se poate materializa chiar și în cupele europene.

Un comentariu la „Ionuț Rotaru: ”Mi-am dorit mult să vin la acest joc, în speranța că voi putea să ajut echipa””

  1. Succes ,,MESI” si multumesc pentru analiza pertinenta si de mare adevar. Sa aduceti un rezultat bun iae speranta sa fie realitate!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.