Eliodor Voica: ”Atenție la defensivă, arbitrajul nu va fi unul tolerant !”

Eliodor Voica  1
Rep.: Ce cunoașteți la această oră despre adversara voastră de duminică ?

Eliodor Voica: Știm că au un atac eficient, cel mai bun din campionatul suedez, o apărare și că e o echipă bună, care a crescut an de an.

Rep.: La ce capitol crezi că va trebui să fiți mai precauți ?

E.V.: În primul rând în compartimentul defensiv, datorită faptului că vor avea publicul alături și vor încerca să-și ia un avantaj cât se poate de consistent. De asemenea, mă bazez și pe compartimentul ofensiv, care a dat semnale bune în ultimul timp, înregistrând o creștere la procentajul de reușite.

Rep.: Apropo de defensivă, arbitrii francezi sunt mai puțin toleranți cu intrările dure. Ați pregătit și acest aspect ?

E.V.: Este, într-adevăr, un lucru cunoscut de noi dar pe care, din păcate, îl mai neglijăm uneori. Un meci de cupă europeană nu se compară cu unul de campionat, trebuie mai multă atenție la abordarea fazei defensive, fiindcă vom avea de-a face cu un alt sistem de arbitraj, care nu este nici pe departe tolerant ba, dimpotrivă, sancționează orice neglijență.

Rep.: Ce scor ar echivala cu un rezultat bun ?

E.V.: Cred că o înfrângere la maximim 5 goluri ar reprezenta o diferență pe care am fi capabili s-o remontăm la meciul retur.

2 comentarii la „Eliodor Voica: ”Atenție la defensivă, arbitrajul nu va fi unul tolerant !””

  1. Si ne intrebam care e problema? La aspectul psihic, din punctul meu de vedere, e o mare problema: sa pleci cu ideea de a nu lua bataie cu mai mult de 5 goluri…pfff, sa fim seriosi, sunt situatii in care o astfel de atitudine, mascata de motivul „ca trebuie sa fim realisti”, nu aduce nimic bun, ca drept dovada…iar cu extremele? de ce nu se joaca?? e incredibilll, inter-sut,inter-sut,inter-sut…pana nu mai putem…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.