Handbal masculin, Cupa EHF / Știința Bacău decolează sâmbătă spre Suedia

Stiinta Bacau - Dinamo Bucuresti 6
După antrenamentul de vineri dimineață, vicecampioana României la handbal masculin s-a îmbarcat în autocar cu destinația București. Sâmbătă dimineață, la ora 6.45, delegația Științei Bacău va pleca spre Copenhaga, cu o escală la Munchen, sosirea în capitala Danemarcei fiind programată pentru ora locală 12.05. De acolo, băcăuanii vor fi preluați de un autocar ce îi va transporta în orășelul suedez Kristianstad, aflat la 130 de kilometri de Copenhaga.
Față de lotul de 16 înscris pe raportul de joc miercuri, cu Dinamo, efectivul vicecampioanei deplasat în Suedia a suferit o singură modificare, Ionuț Rotaru luându-i locul lui Mihai Bujor. Deși nerefăcut complet, coordonatorul Științei își dorește enorm să joace, dar Eliodor Voica a precizat că el va fi introdus la Kristianstad doar dacă nu vor exista riscuri. ”El este un luptător şi va vrea să joace chiar cu durere. Dar nu cred că trebuie să punem importanţa unui meci mai presus de sănătate”, a declarat antrenorul Științei la finalul jocului cu Dinamo.

Începând cu sâmbătă după-amiază, site-ul nostru vă va ține la curent cu deplasarea campioanei în Suedia pentru prima manșă a turului al treilea al Cupei EHF. De asemenea, meciul de duminică seara (20.00 – ora României) va fi prezentat în exclusivitate live text de Sport.Bacaul.Ro.

2 comentarii la „Handbal masculin, Cupa EHF / Știința Bacău decolează sâmbătă spre Suedia”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.