Penicilina Iași – Știința Bacău 0:3 (18-25, 14-25, 9-25), în Divizia A1 de volei feminin

Stiinta Bacau - SCMU Craiova 8
Voleibalistele de la Știința Bacău au obținut cea de-a șasea victorie consecutivă în trei seturi, la capătul unui joc în care adversarele au dat o replică modestă. Interesant e faptul că, în toate cele trei seturi disputate joi după-amiază la Iași, campioanele au intrat cu 8-3 la primul time-out tehnic. Singurul parțial în care gazdele au pus ceva probleme echipei lui Florin Grapă a fost cel inaugural, în care Penicilina a revenit de la 3-11 la 10-13 și mai apoi la 16-19. În rest, scenariul arhicunoscut din ultimele etape și deloc agreat de tehnicianul campioanei, care și-ar fi dorit meciuri tari înainte de ”dubla” de foc cu cele două Dinamo, Kazan și București.

În partida de la Iași, echipa campioană a evoluat în formula: Sabina Miclea, Alexandra Sobo, Fabiana Sosa, Monika Potokar, Denisa Rogojinaru, Mihaela Herlea, Marina Vujovic – libero. Au mai jucat: Kim Staelens, Roxana Bacșiș, Aleksandra Petrovic, Marina Cvetanovic și Lucia Gaido – libero.

Vineri și sâmbătă, Știința se va antrena în Bacău, urmând ca duminică echipa să decoleze spre Kazan, acolo unde este programat meciul din Champions League cu campioana Rusiei, programat marți, de la ora locală 19 (17 – ora României).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.