Fotbal, juniori A / Sport Club Bacău – CSMS Iași 3-1 (0-0)

SC Bacau - CSMS Iasi 7
Cu 6 zile înainte de meciul echipelor mari, juniorii A de la Sport Club Bacău și CSMS Iași s-au întâlnit într-un meci contând pentru prima etapă a returului de campionat. După o primă repriză fără goluri, oaspeții au fost cei care au deschis scorul în minutul 65, în urma unui contraatac. Egalarea a venit în minutul 73, când Alin Țupală a marcat din apropiere după o gafă monumentală a portarului ieșean. Cinci minute mai târziu, fundașul central Alexandru Belecciu a înscris din mijlocul careului, după o excelentă centrare a lui Andrei Popa, scorul final fiind stabilit de Țupală, în minutul 89, după o frumoasă acțiune de atac.

Sport Club Bacău a evoluat în formula: Andrei Macarie – Daniel Măcălău, Alexandru Belecciu, Ștefan Pavel, Andrei Popa – Vlad Răican (30 Cosmin Pavel), Claudiu Filip – Florin Nicodim (53 Alin Țupală), Liviu Aghirculesei (68 Adrian Dănilă), Silviu Vlad – Ionuț Artenie. Antrenor: Giani Florian.

Echipa băcăuană a trecut pe primul loc, având un meci mai mult disputat decât lidera Ceahlăul Piatra Neamț, iar duminica viitoare va avea o deplasare grea, la LPS Roman.
SC Bacau - CSMS Iasi 1

SC Bacau - CSMS Iasi 2

SC Bacau - CSMS Iasi 3

SC Bacau - CSMS Iasi 4

SC Bacau - CSMS Iasi 5

SC Bacau - CSMS Iasi 6

SC Bacau - CSMS Iasi 8

SC Bacau - CSMS Iasi 9

SC Bacau - CSMS Iasi 10

SC Bacau - CSMS Iasi 11

SC Bacau - CSMS Iasi 12

SC Bacau - CSMS Iasi 13

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.