Volei, Divizia Cadete / CSS Bacău – LPS Unic Piatra Neamţ 0:3 (15-25, 21-25, 25-27)

CSS Bacau - LPS Piatra Neamt (3)
Voleibalistele cadete de la CSS Bacău au pierdut meciul de duminică de pe teren propriu împotriva fetelor de la LPS Unic Piatra Neamţ, din etapa a patra a campionatului. Primul set a fost condus de la un capăt la celălalt de echipa din Piatra Neamţ, care a servit mult mai bine şi a jucat fără frică, neavând nimic de pierdut. Setul al doilea părea că va fi un galop de sănătate pentru oaspete, care au avut 9-18 şi 12-19, însă băcăuanele au revenit pe serviciul Laurei Pupăză, preluând conducerea la 21-19. În acel moment parcă ceva s-a rupt în tabăra gazdă, pietrencele jucând fără greşeală și câştigând setul la 21. Ultimul set a fost foarte strâns, gazdele au reuşit să conducă până la finalul setului, având chiar trei mingi de set. La 24-23 pentru acestea, antrenorul Traian Şnel a cerut time-out, dar degeaba, fetele pierzând în prelungirile setului cu 25-27.

Motivul principal pentru această înfrângere este preluarea, care nu a ieşit deloc, în special celor două libero. Fetele nu s-au aşteptat să piardă și, tratându-şi adversarul de sus, au fost surprinse de jocul bun al acestuia. Una peste alta, a fost o înfrângere meritată, oaspetele având un serviciu mult mai dificil, preluare bună şi atacul mult mai eficient. Etapa următoare, voleibalistele de la CSS Bacău vor evolua în deplasare, la CSS Buzău, pe data de 24 noiembrie.

CSS Bacău : Rafaela Toma, Isabela Demşa, Diana Maftei, Cezara Stanciu, Bianca Niţă, Ioana Senteş, Mara Anghel – libero. Au mai jucat : Alexandra Bacoiu, Laura Pupăză, Sânziana Tocilă şi Oana Popescu – libero. Antrenori: Traian Şnel şi Eusebiu Ţurcanu.

LPS Unic Piatra Neamţ : Ana Popa, Roxana Tîrşa, Andreea Bulai, Andra Cozma, Alexandra Stan, Oana Iovu, Andrada Cozma – libero. Au mai jucat : Patricia Andrei şi Ruxandra Mireanu. Antrenori: Dana Formanu şi Carmen Asmarandei.
CSS Bacau - LPS Piatra Neamt (1)

CSS Bacau - LPS Piatra Neamt (2)

CSS Bacau - LPS Piatra Neamt (4)

CSS Bacau - LPS Piatra Neamt (5)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.