Avancronică / Sport Club Bacău – Unirea Slobozia (stadion ”Aerostar”, miercuri, ora 14)

SC Bacau - ACS Berceni (11)
După victoria cu forcepsul de sâmbătă, Sport Club Bacău întâlnește miercuri o altă Unirea, de data aceasta din Slobozia. Cu siguranță că băcăuanii vor trebui să arate mult mai mult dacă își doresc victoria, fiindcă adversara de miercuri are o cu totul altă anvergură față de cea din comuna brașoveană. Unirea Slobozia e o echipă solidă, aflată pe locul 5, fiind singura care a învins Rapidul.
Sport Club Bacău nu are suspendați sau accidentați, dar asta nu e deloc o garanție că vom vedea în teren cei mai în formă jucători. Partidele precedente au arătat din plin acest lucru, una din victime fiind tânărul Strugariu, pe care Tănase l-a trimis pe bancă după evoluții bune. Dar, deh, și acesta e unul din cei sosiți în mandatul lui Baciu…

Formațiile probabile

SC Bacău: Petrariu – Luncanu, Lozneanu, Burcă, Sascău – Adăscăliței – Șchiopu, Strugariu, Cl. Tudor, Hurdubei – Predoiu. Antrenor: Viorel Tănase.

Unirea Slobozia: L. Dobre – S. Stan, G. Lazăr, Fl. Tudorache, C. Toma – Macare, Ivaşcă – Ibrian, L. Mihai, M. Florea – E. Nanu. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Celelalte meciuri ale etapei a XII-a: Rapid CFR Suceava – Rapid București, Dunărea Galați – Farul Constanța, ACS Berceni – CSMS Iași, Unirea Tărlungeni – CF Brăila și Gloria Buzău – FC Clinceni.
Clasament Liga a II-a, seria I

Un comentariu la „Avancronică / Sport Club Bacău – Unirea Slobozia (stadion ”Aerostar”, miercuri, ora 14)”

  1. Cred ca titular in atac va fi Bogdan Ungureanu in dauna lui Madalin Predoiu, avand in vedere ca a marcat sambata. Slobozia nu mi se pare chiar de speriat, intradevar a batut Rapidul dar a si facut egal acasa cu cei din Suceava. Bafta!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.