Debut cu înfrângere / Tauron MKS Dabrowa Gornicza – Ştiinţa Bacău 3-0 (25-21, 25-15, 25-18)

Tauron Dabrowa Gornicza - Stiinta Bacau
Miercuri seara s-a desfăşurat partida dintre Tauron Dabrowa Gornicza şi Ştiinţa Bacău, echipa băcăuană nereuşind să producă surpriza în acest debut în Champions League. În primul set, fetele noastre au atacat bine, gazdele preluând totuşi conducerea la 10-9. Pe serviciul constant al Skowronskăi, polonezele s-au distanţat la 16-12, dar pe finalul setului, cu o preluare bună, băcăuancele s-au apropiat la 22-20, obligându-l pe antrenorul polonez să ceară time-out. Setul s-a încheiat cu o minge condusă de Staelens, cu scorul de 25-21.
Setul secund a început din nou bine pentru Ştiinţa, care a condus cu 3-0, dar la primul time-out tehnic s-au văzut conduse cu 8-7 din cauza neatenţiei la blocaj. Polonezele au reuşit să se desprindă, la al doilea time-out tehnic având 5 puncte avans. Pe un serviciu aproape de perfecţiune, polonezele s-au dezlănţuit uşor, reuşind să-şi adjudece lejer setul secund, profitând şi de jocul slab al Ştiinţei.
Echipa băcăuană începe la fel de bine şi setul al treilea, având 5-2, dar polonezele au egalat la 8. Gazdele preiau conducerea la 13-12 datorită lui Zaroslinska, care a fost de neoprit. Din acest moment, au defilat spre victorie.
În urma unui meci mediocru, cu un plus pentru Potokar, Ştiinţa a greşit multe servicii şi nu a reuşit să o anihileze pe Zaroslinska. Herlea şi Sobo nu au făcut un joc grozav, dar Petrovic nu a fost introdusă pe teren.
Arbitrii au ajutat şi ei câte puţin la victoria polonezelor, toate punctele care au fost la limită acordându-le gazdelor.
Tauron MKS Dabrowa Gornicza: Dziekiewicz, De Souza Gonzaga, Zaroslinska, Kaczmar, Adams, Skowronska, Strasz – libero. Au mai jucat Staniucha-Szczurek, Liniarska.

Ştiinţa Bacău: Rogojinaru, Bacşiş, Herlea, Potokar, Sobo, Staelens, Vujovic – libero. Au mai jucat Breban, Cvetanovic, Miclea.

Foto: Karol Bartnik

2 comentarii la „Debut cu înfrângere / Tauron MKS Dabrowa Gornicza – Ştiinţa Bacău 3-0 (25-21, 25-15, 25-18)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.