Fotbal, Liga a III-a / Aerostar a spart gheața, CSM Moinești a pierdut acasă

Aerostar Bacau - CSM Moinesti (5)
Etapa a VII-a din Liga a III-a, care a avut loc marți, i-a adus Aerostarului prima victorie, în urma căreia au pasat lanterna adversarilor. ”Aviatorii” au învins acasă pe Bucovina Rădăuți, Gabriel Boghian reușind o ”dublă”. După ce a pierdut sâmbătă, 0-3 la Știința Miroslava, CSM Moinești a mai suferit o înfrângere, de data aceasta pe teren propriu, 0-1 cu Petrotub Roman. Golul a fost înscris pe final de ex-băcăuanul Carnariu, iar romașcanii i-au depășit pe moineșteni în clasament.

Rezultatele etapei a VII-a, seria I: Kosarom Pașcani – Ceahlăul II Piatra Neamț 4-1, CSM Moineşti – Petrotub Roman 0-1, Aerostar Bacău – Bucovina Rădăuţi 3-0, Cetatea Tg. Neamț – Sporting Suceava 5-0 și FCM Dorohoi – Ştiinţa Miroslava 2-1. Bucovina Pojorâta a stat.

În clasament, conduce Știința Miroslava (15 puncte), urmată de Petrotub Roman (14 puncte), FCM Dorohoi și CSM Moinești (ambele cu câte 12 puncte). Aerostar Bacău ocupă locul 10, cu 3 puncte.

2 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a / Aerostar a spart gheața, CSM Moinești a pierdut acasă”

  1. bravo,exceptional acest gioni andries,se vede de la o posta ca omul are stofa, cel mai smecher antrenor din bacau,felicitari si daca va ramane la aerostar veti vede in scurt timp acolo o echipa foarte puternica

  2. Aerostarul a invins 1-0 la Suceava,domnilor de la Aerostar,facetii o statuie acestui Gioni Andries un antrenor de exceptie, ideal ar fi sa ramana pt ca am inteles ca nu va sta mult timp……..si inca ceva…….scapati naibii de panaramele alea de antrenori de la club .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.