Fotbal, Cupa României / Corona Brașov – Sport Club Bacău 1-0 (1-0)

Joc scoala Sport Club Bacau
Duelul ”lanternelor roșii” din șaisprezecimile Cupei României a fost câștigat de cea mai slabă echipă din Liga I, care și-a valorificat avantajul terenului propriu. Unicul gol al partidei s-a marcat în minutul 21, atunci când Aguirre a trimis în plasă din careul mic, după o nesincronizare a defensivei băcăuane. Oaspeții au avut mai multe ocazii de a înscrie, cu Bogdan Rusu în prim plan, dar echipa lui Viorel Tănase a bifat cea de-a treia deplasare consecutivă fără gol marcat.
Pentru Sport Club Bacău urmează o pauză competițională de 15 zile, viitorul meci oficial al grupării băcăuane fiind programat miercuri, 9 octombrie, pe teren propriu, cu Rapid CFR Suceava, în etapa a VII-a a Ligii a II-a. Între timp, dacă tot n-are gânduri de plecare, Tase ar face bine să programeze măcar un amical cu alde Speranța Coțofănești, să înscrie și echipa asta în deplasare.

CORONA: Dănălache – Rodrigues, Fl. Ilie, Asanovic, Burlacu – Dâlbea, Miranda – H. Popa (Arce), Bragança (Lourenço), Neacşa – Aguirre. Antrenor: Ionel Gane.

SC BACĂU: Oltean (Petrariu) – Mihălăchioae, Burcă, Lozneanu (Întuneric), Luncanu – Adăscăliţei – Husein (Șchiopu), Cl. Tudor, B. Rusu, Hurdubei – B. Ungureanu. Antrenor: Viorel Tănase.

Arbitru: Florin Mihai Marcu (Oradea). Asistenţi: Iulius-Radu Timar şi Ovidiu Timar (ambii din Marghita).

6 comentarii la „Fotbal, Cupa României / Corona Brașov – Sport Club Bacău 1-0 (1-0)”

  1. cand aducem antrenor? cand aducem vreo doi jucatori batranii cu experienta?…..usor usor mergem in C !!

  2. Tase nu poti sa inscrii atunci cand joci cu 5 fundasi de meserie.Tu doar pacalesti bacauanii si in afara de „Sa traiti” esti departe de performanta.Stava si Goian dupa se au ingropat fotbalul in Bacau te-au adus pe tine sa-i faci si monument.
    La Brasov dupa 3 egaluri antrenorul pleaca ,aici daca esti cu „Sa traiti” au sa te mai tina pana gasesc un alt lingau.Astea sunt rezultatele tale in caz ca nu le stiai
    1-4 cu Olimpia Satu-Mare,
    1-2 cu FC Bihor
    1-2 cu Național Sebiș
    2-2 cu Debrecin
    2-0 cu Olimpia Satu-Mare
    5-0 cu FCM Dinamo Onesti
    3-0 cu Aerostar
    1-4 cu Clinceni
    1-2 cu Kosarom Pascani
    0-2 cu ACSMU Iasi
    2-0 cu Dunarea Galati
    1-2 cu Farul Constanta
    0-1 cu Rapid Bucuresti
    0-1 cu Corona Brasov

  3. Sa ne bucuram sa evite locul 12, retrogradabil. De pe locul 11, poate juca si la anul in liga 2. Cu un 1-4-4-2 si redistribuirea sarcinilor, cu schimbarea strategiei de a juca in gol cu cea de a juca pe gol, SC Bacau poate si mai mult, poate, chiar si de acum inainte, sa mai lupte pentru 1-6. Mai ales, daca vin 2-3 jucatori cheie, decisivi. Jucatori cheie, adica sa deschida jocul, nu sa-l incuie. Echipa nu stie sa faca un presing organizat, nu are puterea de a-si crea superioritate in atac. Bacaul a jucat cu primele 4 clasate, iar cu meciurile din Cupa, au jucat la 3-4 zile.

  4. Cand va pleca Grigoras de la CFR (curand), aduceti-l principal, cu Tanase secund. Au mai lucrat in formula asta. Grigoras a fost si operat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.