Ion Răuță: ”Am avut ocazii mai clare de gol” / Viorel Tănase: ”Aceasta ne e valoarea”

Ion RautaViorel Tanase
Ion Răuță (Farul): “A fost un joc deosebit de greu, frumos pentru spectatori, cu ocazii mari de a înscrie. Eu zic că noi am avut mai multă experiență și ne-am creat ocazii mai clare de gol. Suntem foarte fericiți că ne-am îndeplinit obiectivul pentru acest meci, mai ales că am făcut un meci bun și sâmbătă, pe care trebuia să îl câștigăm. Încă avem mari probleme, dar sperăm ca acest rezultat să-i întoarcă cu fața spre noi pe oamenii de afaceri, autoritățile locale și poate se va schimba aceasta situație. Echipa din Bacău a avut un program destul de greu din punctul meu de vedere, de aceea nu a făcut niciun punct până acum, dar trebuie să aibă încredere. Mie mi-au plăcut și nu cred că este o echipă care să se lupte pentru evitarea retrogradării.”

Viorel Tănase (SC Bacău): “Sunt foarte supărat, nu mă gândeam nici în cele mai neplăcute vise ale mele că nu vom câștiga niciun punct în trei etape. Este păcat, deoarece am condus cu 1-0, ne-am creat ocazii să marcăm, dar nu am reușit să înscriem golul de 2-0. Din nou plătim tribut marcajului la fazele fixe, neconcentrării la golul doi, când am dat mingea direct la adeversar. Sunt niște lucruri care mă pun pe gânduri, nu am întâlnit un adversar care să ne pună foarte mari probleme, au avut și ei câteva situații de a marca în prima repriza, am avut și noi în debutul jocului. Credeți-mă, sunt supărat în momentul acesta și îmi găsesc cu greu cuvintele, dar asta este viața, asta e valoarea noastră la momentul acesta. Nu îmi reproșez schimbările, ce am avut pe bancă am băgat în teren. Le-am transmis jucătorilor mei că vreau să văd agresivitate, să fim primii la minge, dar am fost foarte temători și sper să rezolvăm aceste probleme.”

Foto: Ionuț Brânzei

15 comentarii la „Ion Răuță: ”Am avut ocazii mai clare de gol” / Viorel Tănase: ”Aceasta ne e valoarea””

  1. asta e valoarea ta tanase nu a altora. la scorul de 2 -1 pt farul stai cu 6 jucatori in jumatatea proprie si nu scoti jucatori la presing.mare antrenor esti.ia toata conducerea si plecati din orasul asta.sunteti o rusine si tocati bani publici.decat sa tin cu echipa asta mai degraba tin cu o echipa din divizia c sau d

  2. Nu aveti cum sa castigati meciurile, atata timp cat tineti pe tusa jucatorii cu experienta, ca Lozneanu si Curiliuc, care au jucat in liga 2, sau chiar liga 1, la echipe mari . Poate ar trebui sa mai faceti ceva schimbari la echipa….

  3. tot fotbalul romanesc este slab,valoarea echipei din bacau este la nivelul fotbalului romanesc,in liga 2 daca jucatorii nu alearga nu ai cum sa faci puncte,diferenta e facuta de dorinta de acastiga meciul,de conditia fizica a jucatorilor………..bacaul e ffff slaba la aceste capitole,hurdubei nu a alergat deloc,s-a plimbat in teren,nu facem presing,nu iesim cu mingea la picor,le bubuim pe toate in fata,nici o centrare de calitate dar mai grav este faptul ca loviturile libere din laterale le executam cu nepasare,aruncam mingea in careu poate o iesi ceva,jucatorii nu se demarca,pacat de orasul Bacau,
    ….RUSINE!!!!!!!!!!cand va intreaba cineva cu ce va ocupati va rog insistent sa nu spuneti ca sunteti fotbalisti…riscati sa va faceti de ras!!!!!!

  4. inca ceva…………..suntem pe ultimul loc,obiectivul nostru este ramanerea in liga 2……dc nu jucati de placere,pasati mult,driblati,fiti relaxati,nu aveti ce pierde,,,,,,,toata treaba este sa alergati mai mult ca adversarul……….la 2-1 pt farul.nr 19 de la bacau a vrut sa bata un aut si nu avea minge iar copilul de mingi nu era atent,a inceput nr 19 sa-l injure pe pusti de dumnezei,se vede frustrarea,neputinta,urat!!!!!era in tribune nea ghita poenaru,plangea sufletul in el cand vedea ce se intampla in teren,popovici la botosani face treaba,la bacau a trebuit sa vina tase de la galati??????????unde e baciu?unde e apostol?

  5. era mult mai bine cu marius baciu ca antrenor! trebuie scimbat viorel tanase!nu are stofa de antrenor!

  6. Goiane, mai lasa orgoliile prostesti si adu-l pe nea Ghita Poenaru la echipa daca vreti s-o scoateti la capat. Are multi jucatori cu care a lucrat si pe care stie sa-i „butoneze” si e de 10 ori mai antrenor decat Tanase.

  7. Aduceti-l bai pe nea Ghita Poenaru ca ii cunoaste pe majoritatea baietilor nu ai ce sa faci cu rebuturi de astea…iar Tanase asta sa moara maicutza mea daca are vreo treaba meseria asta daca era valoros ramanea la Otelul dar cu el Orelul a avut vreo 12 egaluri consecutive in campionat deci omu iti dai seama ce antrenor e…sa nu bage el jucatori ca Curiliuc,Lozneanu jucatori care jucau f bine pe vrmea FCM-ului sa fie integralisti…joaca cu de astia adunati de pe strada…cel mai bine mi s-a parut ca s-a miscat nr.77 in rest nimic…

  8. Tase , capul sus ! Cu totii stim ca liga a doua e altceva decat a treia . Cu trei , patru plombe la echipa cred ca situatia se poate schimba radical ! Ai nevoie de sustinerea conducerii si de cativa jucatori cu experienta !

  9. la Bacau se vrea numai jucatori tineri.anu trecut cand putea sa i a asc pe DOBOS,MANEA,CROITORU GRATIS nu s a vrut pt ca vrea intinerirea lotului,pai domnule goian portaru asta care l ati adus OLTEAN cati ani are???e tanar???

  10. oltean macar e bun si ne-a scos cu farul .. dar sunt alte ciubote aduse nu stiu de pe unde (hapciugalati) care nu dau nici 10% din cat ar trebui pt echipa asta

  11. cu c te a scos oltean k a dat p langa minge si a ratat ala de la farul cu poarta goala??? domnule primar,domnule Goian,Poznarea,Sava si care mai sunteti sunt portari cu expierenta liberi de contract aduceti un portar de valoare(Manea,Haisan a fost liber si el de contract.Miron care e la Iasi si e bacauan.T R E Z I R E A

  12. S..V…..E daca are un gram de onoare in el, ar trebui sa ceara Familiei Sechelariu precum si domnului Daniel Scanteie palmaresul si culorile echipei FCM Bacau, pentru a putea sa faca din Sport Club Bacau, o echipa cu istorie si cu onoare in Fotbalul Romanesc. De la partea cealalta asteptam sa cedeze fara a cere in schimb bani sau foloase materiale, astfel numele Sechelariu va ramane unul ce a adus onoare fotbalului Bacauan. Ambitia, cearta si ura nu isi mai are rostul. Daca sunteti deacord impartiti acest mesaj altor bacauani. Va multumim.

  13. la bacau se vrea sa se formeze echipa tanara ,omogena,dar nu se tine cont de valoarea jucatorilor…..uitati-va la viitorul lui hagi ca abia face fata in liga 1,si aranjeaza si multe meciuri pt a ramane in liga 1,se face stadion nou la bacau,e clar ca peste 3 ani se urmareste promovarea in liga 1,,,,,daca nu aduceti jucatori de23-25 de ani buni din liga 1 care sa-i platiti bine,ca pe la 26-28 de ani sa poata face fata cu brio in liga 1,cu rebuturi si cu jucatori liber de contract nu ai nici o sansa in liga 1,si decat sa promovam cu blaturi si apoi sa fim ciuca batailor in liga 1 mai bine in liga 2 dar sa jucam un fotbal frumos cu multe pase,driblinguri,sa puna jucatorii osul,fotbal cu zambetul pe buze!farul ne-a batut ca a ratat predoiu singur cu curca la 1-0….si echipa nu a fost facuta bn de tase……la rapid pierdem la diferenta minima de 3 goluri…….

  14. sorin uita te ca Botosaniul e pe primul loc in prima liga cu rebuturi cum spui tu si cu jucatori liberi de contract

  15. Bai fratilor voi nu vedeti ca Goian are interes sa ramana Tanase antrenor.Singurul care poate conduce echipa e GHITA POENARU.Din banii publici Goian si primarul au smenurile lor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.