Fotbal, Cupa României / Nicio șansă să vedem vreun nume mare la Bacău

FCM Bacau - Steaua in Cupa Romaniei
Luni, de la ora 16, la sediul Federației Române de Fotbal va avea loc tragerea la sorți a șaisprezecimilor Cupei României, ediția 2013-2014. Sport Club Bacău va fi prezentă în premieră în această fază, după ce le-a eliminat pe CS Kosarom Pașcani și FCM Dunărea Galați.
Din păcate, în eventualitatea în care echipa băcăuană va cădea cu unul din ”granzii” Ligii I, iar meciul va intra în atenția televiziunii care deține drepturile de difuzare, partida nu se va disputa în Bacău, din cauza lipsei nocturnei, în contextul în care stadionul ”Municipal” se află în plin procesde reabilitare.
După cum ne-a informat purtătorul de cuvânt al FRF, Paul Zaharia, la tragerea a sorți de luni vor fi capi de serie, în funcție de locul ocupat în Liga I, sezonul 2012-2013. Echipa gazdă va fi trasă la sorți la fiecare meci, televiziunea deținătoare a drepturilor urmând să aleagă meciurile care vor fi transmise, acestea jucându-se în nocturnă. În acest caz, dacă echipa gazdă nu are instalație de nocturnă, gazda va fi cealaltă echipă, iar dacă nici aceasta nu are instalație de nocturnă, jocul va avea loc pe teren neutru.
Partidele din cadrul șaisprezecimilor Cupei României vor avea loc pe 24 și 25 septembrie.

3 comentarii la „Fotbal, Cupa României / Nicio șansă să vedem vreun nume mare la Bacău”

  1. cand am citit nume mare,ma gandeam la barcelona,real madrid-ca in fotbalul nostru,oricum nu sunt nume mari! e o singura echipa,dar aia umfalta pana la extrem de presa!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.