Se apropie startul campionatului județean de minifotbal

Oz Er Golden Boys Bacau
După o pauză competițională în care unele dintre echipele de minifotbal din județul Bacău au fost angrenate în cadrul Memorialului Teofil Bora, competiție câștigată de Tsunami Onești, a venit timpul să demareze cea de-a VIII-a ediție a Campionatului Județean de Minifotbal, cu cele două divizii, la Bacău și Onești.

După cum se vede, minifotbalul băcăuan are o bogată tradiție și mai mult decât atât anul acesta campioana Bacăului, Oz-Er Golden Boys, a reușit și cel mai important succes, titlul de vicecampioană a României, ceea ce deschide iubitorilor de fotbal din Bacău apetitul pentru campionatul de minifotbal. Pe lângă echipele deja cunoscute din competiția județeană, noile echipe care doresc să ia parte la această întrecere sportivă au posibilitatea de a se înscrie pănă săptămâna viitoare, pe data de 19 septembrie. Înscrierile se pot face la numerele de telefon 0727.13.70.53 sau 0757.50.41.76.

”Anul acesta competiția atât cea de la Bacău cât și de la Onești se anunță a fi mult mai dificilă, mai ales că ne propunem cu toții să reedităm performanța din ediția precedentă și să continuăm în același spirit de fair-play, precum și de a crea șansa unor minifotbaliști de a ajunge în fotbalul mare”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, președintele Asociației Județene de Minifotbal Bacău.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.