EXCLUSIV / Aleksandra Petrović: ”Echipa arată bine și sunt convinsă că va arăta mult mai bine”

Aleksandra Petrovic
Cea mai nouă achiziție a campioanei României la volei feminin este centrul Aleksandra Petrović. După ce a evoluat pentru formația pregătită de Florin Grapă la Cupa Blajului, am realizat un interviu cu voleibalista din Serbia.

Rep.: În primul rând, bine-ai venit în Bacău ! Spune-ne cum ai ajuns la Știința.

Aleksandra Petrović: Vă mulțumesc. A fost o ofertă atractivă pe care n-am putut s-o refuz. Echipa va juca în Champions League, e campioana României și deținătoarea cupei, așa că iată-mă aici!

Rep.: Ce știai despre voleiul românesc înainte de a veni la Știința ?

A.P.: Sincer, nu foarte multe, dar am multe prietene care au jucat în România. Le-am întrebat despre ce e aici, mi-au spus că au avut experiențe plăcute în România și asta a fost.

Rep.: A contat faptul că la Știința a venit și compatrioata ta, Marina Vujovic ?

A.P.: Da, am vorbit cu ea și mi-a spus numai lucruri bune. O aveți aici și pe Kim Staelens, adică sunt câteva nume importante la această echipă, acesta a fost unul din motivele pentru care am venit aici.

Rep.: Ai apucat să joci și primele tale meciuri la Știința în week-endul trecut. Ce părere ai despre echipă ?

A.P.: Eu am avut o problemă, în sensul că nu m-am antrenat o perioadă mai lungă, iar acest turneu a fost ceva nou pentru mine. Fetele sunt drăguțe, echipa arată bine, dar sunt sigură că va arăta mult mai bine.

Rep.: Ce părere ai despre grupa Științei în Champions League ?

A.P.: E o grupă grea, dar noi va trebui să ne facem jocul, să dăm tot ce-avem mai bun și vom vedea ce va ieși. Nu vreau să promit nimic, fiindcă avem mai puțină experiență decât celelalte echipe din grupă, dar noi vom da maxim și să sperăm în rezultate bune.

Rep.: Ce speri să obții la Știința Bacău ?

A.P.: Sper ca echipa să aibă măcar aceleași rezultate ca în sezonul precedent, adică să câștige cupa și campionatul. În privința cupelor europene, sigur că mi-aș dori să câștig Champions League, dar trebuie să fim realiști și să vedem că avem puțină experiență în această competiție.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.