Volei feminin / Știința Bacău a câștigat Cupa Blajului după o victorie în cinci seturi

Volei Alba Blaj - Stiinta Bacau (6)
Campioana României la volei feminin a câștigat turneul dotat cu Cupa Blajului, după o victorie în cinci seturi în fața echipei organizatoare. Băcăuanele s-au impus în primul set la 23 și au avut 21-14 în setul al doilea, dar au pierdut tot la 23. Aflate pe val, gazdele au luat setul al patrulea la 18, după care campioanele au egalat situația la seturi, câștigând la 23. Ultimul set a fost practic fără istoric, elevele lui Florin Grapă servind foarte bune și valorificându-și plusul de experiență, adjudecându-și parțialul decisiv la 4. Scor final, Volei Alba Blaj – Știința Bacău 2:3 (-23, 23, 18, -23, -4), iar băcăuanele au câștigat Cupa Blajului după 3 victorii din tot atâtea meciuri.

În partida de duminică, Știința a evoluat în alcătuirea: Kim Staelens, Alexandra Sobo, Mihaela Herlea, Monika Potokar, Denisa Rogojinaru, Roxana Bacșiș, Marina Vujovic – libero. Au mai jucat Sabina Miclea-Grigoruță, Aleksandra Petrovic și Ramona Breban.

Antrenorul Florin Grapă s-a declarat mulțumit de evoluțiile echipei campioane în turneul de la Blaj, raportat la stadiul pregătirilor. Săptămâna viitoare, echipa băcăuană își va continua pregătirile în Bacău, fiind posibil să susțină și un joc de verificare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.